lördag 14 mars 2009

Hemma efter en intensiv shoppinglördag med dotter Gunilla och barnbarnen Sandra och Emelie. Vi hade fyra roliga timmar som gick alldeles för fort. Alla fick handlat lite vårsaker och för mig blev det en kjol i linne och ett par mysbrallor samt en blusjacka. Inga dyra saker, men riktigt fina.Sandra handlade köksgardiner som vi skall fixa på Måndag.Ett härligt tyg med lite blommönster i olika rosa toner och blått. Vi åt goda räksmörgåsar på ett mysigt cafe. En rolig Lördag tror jag vi alla tyckte.

Igår kväll var maken och jag på Rondo och såg showen med Jerry Williams. Jisses vilket tryck och vilken fart det var. Han är bara otrolig den mannen. 90 minuter höll showen på och det var bara tre lugna låtar. Publiken var med verkligen och det klappades och stampades hela tiden. Vi har sett honom live tre gånger innan, men jag tror den här föreställningen tog priset. Vi gillar rockmusik båda två och att bugga så det var lite svårt att sitta still på stolen.En helkväll kan man verkligen säga att detta var.

Ikväll blir det Melodifestival fast jag egentligen inte är sådär intresserad, men lite nyfiken är man ju iaf. Tror nog på Malena Ernman, men man vet ju aldrig. Jag gillar Caroline af Ugglas och hennes låt, men tror inte den platsar i den stora finalen i Moskva. Det här är vad jag tror, men det kan vara helt galet.

5 kommentarer:

  1. Hej Berit.
    Vi var också på stan idag, fast vi fikade inte, köpte med oss en(årets sista)semla och fikade hemma. Men det mysiga stället ni fikade på kanske är nåt för oss när vi träffas? Då får du hemskt gärna ta med receptet på ditt surdegsbröd, vi äter ju knappt något annat. Vi handlar på söta lilla Alvar/Ivar här i Linnéstaden, fast det vore ju mysigt att baka själv nån gång.
    Ha det så gott i helgen, vi hörs.
    Kram,
    Annette

    SvaraRadera
  2. Hej Berit!
    Så snygg din nya blogg är! Visst vore det roligt att få ett litet besök av er. Vi får försöka få till det på något sätt. I morgon söndag är jag iofs ganska ledig om ni vill kika in. Annars hörs vi och bestämmer.
    Visst är det väl svårt att tro att Hugo varit så liten förresten! :-D
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  3. Hejsan Berit.
    Vad kul att du hittade till mig. Har nu lagt till dig i min blogglista.
    Jag tycker också att det är tråkigt att det inte blir flera Mailmallar lektioner. Men, man får väl försöka för egen hand nu. Man har ju fått lite grund att stå på. Om inget annat kan man använda de script man lärt sig och göra lite nya av dem.
    Vad häftigt att vara på en fartfylld show. Jerry Williams är "stil going strong".
    I melodifestivalen hade 3 favoriter. Två hamnade i toppen. Det tredje var Moving on.

    SvaraRadera
  4. Otroligt att Jerry orkar hålla igång så länge, för inte är han purung inte. En härlig kille:-)
    Vem har inte buggat på Rondo några ggr./vecka bl.a.uppe i Ugglerummet i ungdomens glada dagar:-)

    Min favorit var Snälla,snälla då den har en härlig rytm, nästan som lite soul och texten är också bra. Den hamnar säkert på svensktoppen snart bland de första låtarna.
    La Voix var lätt att komma ihåg, har jag nynnat på hela dagen. Men den låter farligt likt en aria som Pavarotti, Boccelli, m.fl. har sjungit så kanske därför man kommer ihåg den. Nåväl, kul i alla fall med något som är annorlunda.
    Ungdomarna skulle väl gilla Alcazar som verkade bra internationellt. Bra låt samt framträdande.
    Kram, Agneta

    SvaraRadera
  5. Ja, han är underbar bra artiskt som sjunger och jag tycker väldigt mycket honom också.

    http://hem.passagen.se/yamahatjej/

    Ha det så bra och var rädd om dig.

    SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!