tisdag 25 januari 2011

Äntligen är jag här igen

 

 

salen2



Usch, nu är jag sådär dålig på att skriva i bloggen igen. Ibland är det som man inte vet vad man skall skriva, fast egentligen så har det hänt en hel del:-).

Jag har fyllt jämna år:-)), ja ni kan få gissa själva. Eftersom jag inte är någon älskare av stora kalas så reste vi bort och det blev Västervik. Vi bodde på ett Best Westhotell, Stadshotellet och det var så bra och så är det det där med att vi får ha med oss Hugo. Han börjar bli riktigt van nu vid att bo på hotell och finner sig snabbt tillrätta, bara hans sovkorg är med. Det var lite svårt att ta sig runt i stan pga all snö och is. Istappar föll ned från taket när vi var där och två kvinnor blev skadade, så man gick lite och kikade uppåt. Vi bestämde oss för att besöka staden under vår, sommar eller höst.

Jag har fått en Ipad i present och det önskade jag mig jättemycket, men trodde väl inte jag skulle få det. Den är bara så suverän och jag kommer att ha jättemycket glädje av den. Den funkar bra med mailen och sen alla roliga appar som jag lagt till, ja det är bara så underbart roligt:-)), ja, jag vet jag är pryltokig när det gäller datagrejor.

Nu börjar vi längta till Sälen, det är snart dags för den årliga veckan och det skall bli spännande att se om träningen på gymet gör någon nytta vid skidåkningen. Hoppas på det. Gymträningen gillar vi båda två och hittills har ingen av oss behövt peppa den andre till att komma med:-)).

Ha det gott alla!

Beritnamnliteanimation

lördag 15 januari 2011

Snö och snö och tulpaner

 

 

tulpaner 


Lat är jag på att uppdatera och trött är jag på snö och is. Ena dagen snöar det andra regnar det och det blir så komplicerat att ta sig fram både med bil och till fots. Egentligen inte så mycket att gnälla om när man läser tidningar och ser på TV om naturkatastroferna i Australien, Brasilien. Det är inte klimatförändringar säger metrologerna, men ibland så undrar man över detta extremväder.

Vi tränar på på gymet och jag tycker att jag har börjat bli lite bättre på att cykla och kanske konditionen är på väg uppåt:-). iaf så trivs vi jättebra på detta gym och känner oss hemma  här.

Vet inte om jag vågar tala om vad jag sysslar med ibland:-), jo jag spelar AngryBirds på min Iphone. Det är ett spel som gör att man inte kan sluta när man börjat och jag som alltid tyckt att det är så himla fånigt med dataspel:-)). Bra avkoppling är det iaf och jag är så glad för min Iphone som gör livet lättare för mig med kalender och lätt att smsa, att jag sen kan spela lite mellan varven, ja det är ju bara lite bonus.

Tulpanens Dag är det idag och jag har inga tulpaner på mitt bord idag, har inte blivit av och det får bli en annan dag i veckan.

Ha en go helg!
Beritanimeratnamn

lördag 8 januari 2011

Gymträning och My Dogmässa

20090710_31

Ja, nu är det snart vanliga veckor igen och det blir ganska så skönt, har nästan lite svårt att hålla ordning på dagarna nu:-)).

Nu har vi börjat vårt nya sunda liv med gymträning och det tror jag kommer att göra så gott för mina leder som är lite stela ibland. Vi gillar ju att åka skidor och då är det ett måste att kroppen hänger med:-). Träningsverket heter vårt gym och det är så trivsamt, inga slimmade människor i senaste gymmodet, utan vanlig Tshirts och joggingbyxor är det som gäller och alla åldrar också, så man behöver inte känna sig som en utomjordning:-)). Två gånger i veckan är målet och blir det tre så gör det inget. Jag är också glad för att maken är med för det är så mycket inställningar på maskinerna och det är inte jag så bra på.

Igår var vi på My Dogmässan i Göteborg och det är en upplevelse i sig. Att det finns så många människor som är så engagerade i sina hundar och ställer ut. Det är ett enormt arbete med att förbereda en utställning och sen blir det mycket väntetider, men vovvarna är så lugna och fina och allt verkar flyta på så bra. Hugo var med när han var sex månader och fick jättefina vitsord och pris, men så försvann ju hans ena testikel och då är det ju kört med utställningar sen. Inte för att det bekymrar oss, vi är nog inte så passande för utställningar tror jag:-)).

Idag regnar det här i Götet och jag hoppas det skall fortsätta regna i flera dagar så att snön försvinner. Är så trött på att klafsa omkring i snö och ibland är det is och så tö igen.

Bilden jag har idag är på William barnbarnet och Hugo i somras och så härligt det var.

Ha en Skön Helg!

Beritnamnliteanimation