söndag 20 mars 2011

Våren är här

 

 

blommatemanimeradliten

Ja, nu är det allt vår på gång här i Götet iaf:-). Härligt att all snö är borta nästan, utom ute i skogen där det fortfarande ligger kvar en del.

Jag har problem med min dator och det är inte att jag bara är lat med bloggen utan det är också min dator som krånglar. Har haft den i fem år nu och jag känner att det är dags att byta den, men jag vill egentligen inte det. Jag älskar denna dator med mitt XP och OE. Den börjar hänga sig mer och mer och tar tid innan den fattar vad den ska göra:-)). Så jag skall börja titta efter en ny och kräsen som jag är så tar det säkert lite tid innan jag hittar just min dator.

Idag skall vi ha middagsgäster och jag skall bjuda på lax i ugn, en rätt som var med i Halv Åtta hos mig och den är verkligen jättegod.
En härlig röra på laxen med bl.a. Skagenröra och räkor och Västerbottenost. Sen har jag gjort en Daijmglass till efterrätt och det blir säkert gott.

Vi tog en långpromenad idag med Hugo på Kajkanten Eriksberg, ett härligt område att ta en promenad i. Mycket att titta på och hela tiden byggs det nytt och man undrar, blir det aldrig för mycket hus och är det så många som har råd att flytta hit:-)). För inte är det billigt att skaffa bostad här inte, varken hyresrätt eller bostadsrätt.

Kära nätvänner, jag skall bättra mig på att besöka er, men jag har haft lite mycket omkring mig och jag hoppas det blir bättre framöver.

Ha det gott alla!
Beritanimeratnamn

4 kommentarer:

 1. Så roligt att se att du är på gång Berit!

  Datorbyte är jobbigt, men när det väl är gjort blir allting så mycket skojigare.

  Jag har min gamla sega PC som står där uppe på hallen, men laptopen som jag vann på bloggtävlingen använder jag mest nu, den är supersnabb, så även om den är liten föredrar jag den.

  Lycka till med nyanskaffningen!

  Kramar till både dig och Lennart!

  SvaraRadera
 2. Hej, Berit!
  Livet är märkligt. Jag skulle testa 40-talisternas länk som jag har på min indexsida längst ner och var hamnade jag? Jo, på din hemsida som var utan text, med där fanns en länk hit :-)
  Och så har du varit här och skrivit just i dag! Ibland undra man om inte ödet har ett finger med i spelet.

  Annette har slutat med bloggen och återgått till hemsidan som inte behöver uppdateras stup i kvarten och som är lättnavigerad vilket en blogg inte är. Några andra gamla nätvänner har gjort sak samma.

  Maten låter god, som vanligt och hoppas att ni alla får en trevlig afton!

  Lycka till med datorköpet..avundas dig icke! Usch,ny dator är väl det värsta som finns att köpa...! Trodde inte att Xp fanns kvar ;-)
  Jag har ju Vista men nu vill jag vidare och gärna ha en liten laptop som verkar nödvändigt att ha vid TV:n om man ska hänga med. Nästan alla program på TV hänsvisar till resp. hemsidor. Vansinne!
  Inte konstigt att vi förbrukar EL i mängder med alla dessa mobiler, datorer, batterier som ska laddas stup i kvarten m.m.

  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Roligt att höra att allt är bra med dig. Så det är snart dags för uppdatering av en ny dator.Jobbigt förstås men när det är klart och allt går mycket snabbare är det dess då roligare.Lycka till:-)

  Förstår att gästerna var nöjda och belåtna efter den middagen...låter jättegott det du tillagat.
  Ha det så gott!
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 4. Vad fin din blomglob blev. Jag försökte mig på den men hittade inte rätt inställningar i EC, den blev bara konstig.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!