torsdag 17 juni 2010

Äntligen uppdatering

labanhugo

Nu är jag verkligen riktigt lat med att uppdatera och lite av vad det beror på ser ni på bilden ovan. Vi passar Laban en del och det går så jättebra, men det gäller att inte Laban får leka för mycket med Hugo. Han är ju bara 12 veckor och skall inte hålla på för mycket.
Tio minuter sen får vi dela på dom:-). Hugo är ju också jätteglad att ha fått en kompis att leka med och ger sig inte han heller.

Kan berätta att jag var på träff med med mina nätvänner AnnetteK, AnnetteH och Annika förra veckan och det var så roligt och mysigt.Vi träffades på cafe´ inne i Göteborg och det blev ett par timmar med massor av prat och det gick alldeles för fort.Tänk så fantastiskt det är att man fått nya vänner på nätet som man träffar.

Vi har också haft hem våra arbetskamrater som också är pensionärer numera och det är ju också väldans trevligt. Vi bjöd på en skaldjuspate till förrätt och helstekt oxfile med gorgonzola till huvudrätt och så vit chokladmousse till efterrätt med hallon och blåbär. Jag tror gästerna var nöjda och belåtna, allt blev uppätet iaf:-).

Det går framåt med stickningen och nu är bakstycket klart. Ni skall få se hur den blir tröjan när den är klar, det lovar jag.

Jag kommer kanske inte att uppdatera lika ofta under sommaren, det beror lite på väder och vind och vad vi gör, Skall göra lite småresor emellanåt, men inge är sådär inplanerat och klart:-). 

Ja, på Lördag blir det väl till att titta lite på Viktoria och Daniels bröllop, kanske inte hela dagen men lite blir det iaf och jag tycker om att titta på alla vackra kläder. Tycker faktiskt det är lite för mycket på TV om just bröllopet, men det kanske är bara jag som tycker det:-).

3 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!
  Så kul att Hugo fått en kompis, det är populärt förstår jag.

  Så roligt med en bloggträff, det är alltid roligt att få träffa dem man har kontakt med via nätet.

  Det kungliga bröllopet börja man få lite mycket av, men nu är det ju bara några dagar kvar och visst kommer jag att sitta och titta på lördag.

  Vår första färgtv köpte vi till kungabröllopet 1976 och jag har varit inne på att köpa en extratv nu till lördagen, men lyckades behärska mig. Maken får väl avstå från fotboll den dagen.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej, Berit!
  Ja du, det där med att radera är lätt gjort. Ett litet tryck på en tangent så kan mycket försvinna.
  Min dator är så seg och konstig, programmen svarar inte och en massa trassel bara, så det är jobbigt. Men läste att Sylvia har exakt samma underliga problem och några till. Vi har ju likadan datorer så nu börjar jag undra om det inte är datorn som håller på att ge med sig, efter bara 2 år.

  Men jösses då, vilken delikat middag du ordnat med, för dina vänner! Rena rama Nobelmaten :-)
  Jodå, en liten titt på frisyrer /kläder blir det, men inte tänker jag då sitta vid TV:n en hel dag. Dessvärre sänder dom bröllopet på alla de tre kanalerna som vi batalar för, så inte mycket annat finns att erbjuda :-(
  Men det finns alltid annat att göra, virka/sticka,och slötitta på något annat TV-program.
  Ser att jag finns med på din blogglista trots att jag ingen har :-) Jag vore jättetacksam om du vill vara så snäll och länka till min index, för där finns ju en massa länkar till alla mina sidor.
  Alltid bra, utifall någon behöver lite info. om struma eller annat.
  I min dagbok skriver jag bara lite oväsentligt, egentligen.
  Ha det gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Jo, har man hund så kan man hålla sig sysselsatt hur länge som helst. Tycker också att det börjar bli lite väl mycket bröllop nu på tv, men hellre det än den där tråkiga fotbollen.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!