lördag 2 juli 2011

Sommarlov
sommarflicka


Ja, jag har verkligen sommarlov, men tänkte titta in och önska Er alla fortsatt fin Sommar!

Vi har just kommit hem från Torekov, där vi varit med sonen Magnus och barnbarnet William ett par dagar. Torekov är ett av våra smultronställen och campingen där är verkligen jättefin.
William har lärt sig älska detta ställe lika mycket som vi och han har redan varit där ett par gånger.

Vi har inget inplanerat utan åker lite kors och tvärs som det behagar oss och så Sälenveckan förstås, den missar vi inte trots myggor och knott.

Idag har vi riktigt varmt här ca 25 grader tror jag och lite kvavt känns det. Vi har ätit sill och potatis, egna potatis första koket och dom var jättegoda. Vi har inget stort land, men vi njuter av dom här potatisen verkligen. Sen lite egna jordgubbar till efterrätt.

Vi har börjat testa ett nytt medel på Hugo mot fästingar och än så länge så verkar det funka. Det är inga kemikalier utan ett helt bioligiskt medel som sägs vara bra. Vi får se. Ikväll blir det genomgång och kamning. Fästingarna verkar det finnas massor av i år och det är verkligen ett problem som hundägare.

Ha en Härlig Sommar Alla, så syns och hörs vi till hösten igen!

4 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Så roligt med ett litet livstecken här i din blogg. Jag förstår att ni har fullt upp och man måste ju passa på att njuta nu när sommaren är som bäst.

  Här har också varit väldigt varmt idag, snudd på 30 grader när det var som varmast på eftermiddagen. Då orkar man inte göra så mycket, utan vi har tagit det lugnt och mått gott i skuggan. Åke har alltid en och annan fotbollsmatch som ska bevakas och jag läser och löser korsord.

  Du får rapportera om det där fästingmedlet är bra. Bosses Ludde har fått borrelia och måste nu medicinera med penicillin i tre veckor. Hoppas att han blir frisk efter det.

  Varma kramar till dig och Lennart!/Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vilja veta hur det går med fästingmedlet och vad det heter

  SvaraRadera
 3. Är det Fixodida ni testar, eller Shy Feeder? Har provat båda men det har inte hjälpt här, så jag säger som Astrid, vill veta ;) .

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Roligt med ett litet sommarmedelande från dig, och att höra att allt är bra. Det är väl bra att ni har lämnat Torekov nu, för nu är det väl en massa andra turister på gång.
  Björn och jag njuter av vårt pensionärsliv, och än så länge är det lugnt och fridfullt, och almanackan är alldeles tom. Precis så det ska vara när man kopplar av.
  Kram från syster Yster!
  Karin

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!