torsdag 18 augusti 2011

Fortfarande lite sommar
Sunflower_kid_7

Ja, nu får jag nog ta mig i kragen och om jag ska ha en blogg, då måste jag uppdatera.

Jag tycker vi haft en underbar sommar med mycket sol och ganska så lagom varmt. En del har nog fått ganska så mycket regn, men här har det inte varit så mycket.

Det var Sälen Vecka 28 med barn och barnbarn och vandringar upp och ner för fjället.

Sen en vecka i Danmark och där mötte vi upp sonen Magnus med sambo Carina och så William barnbarnet. Vi låg i Köge en underbar liten stad och vi hade tur med vädret också. Alla låg i husbilen och det funkar så jättebra.

Sen hemma lite mellan varven och grillning med dotter Gunilla och hennes man Stefan samt barnbarnen Sandra och Emelie som är vuxna nu. Sandra med sin sambo Mikael. Jamen, jag får inte glömma Laban, dotter Gunillas labrador och det går ganska så vilt till när Hugo och Laban träffas, men kompisar är dom.

Dessemellan har vi bara tagit det lugnt. Denna vecka har vi haft William i tre dagar och tog en tur till Torekov med husbilen och William älskar verkligen campinglivet lika mycket som vi gör. Iförd pyjamas gick han på morgonpromenad med farfar och vovven Hugo.

Nu stundar kräftskiva här hos oss på Lördag med våra goa grannar på gatan. Vi blir 10 st och det blir goda kräftor, tävlingar och så en massa sång förstås. Alla har en uppgift, som t.ex. bröd, tårta till kaffet, visor och ostbricka. Vi som står för kalaset dukar, bjuder på fördrink och något lite tilltugg. Jag skall göra en jättegod färskost till drinken och jag skall skriva receptet nästa gång, för det är verkligen gott med kex till.

Ja, nu är jag igång igen med bloggen och det känns riktigt skönt, har känt mig så lat hela sommaren.

Ha en go helg alla!
Beritnamnliteanimation

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka efter din bloggledighet!

  Sommaren har varit full av aktiviteter, det vet jag ju och det ska man njuta av. Bloggen och dina bloggvänner finns kvar när tiden och orken kommer tillbaka.

  Så kul det låter med kräftskiva! Jag gillar kräftor, men Åke tycker att det är för mycket jobb för den lilla mat man får i sig ;)

  Varma kramar till dig och Lennart!

  SvaraRadera
 2. Tittade inom till dig, och blev SÅ glad att du hade skrivit lite.
  Jag förstår att du har varit på resande fot mycket, och då är det svårt att få någon kontinuitet i bloggandet.
  Vi har varit i sommarstugan i 2 månader nu, och ska vara här till slutet av sept.
  HÄRLIGT!!
  Stor kram från Karin

  SvaraRadera
 3. Hej, Berit!
  Välkommen tillbaka till Cyber ;-)
  Hoppas innerligt att detta eviga regnande slutar i morgon så att kräftkalaset kan gå av stapeln utomhus!
  Nu är ju hela stan full med folk som roar sig och bättre väder hade varit en fördel för Kulturkalaset.
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 4. Så kul att du är tillbaka på banan igen. Förstår att sommaren har varit till belåtenhet med aktiviteter av skiftande slag. Bloggen kommer lite i andra hand under sommarhalvåret för mig också. Vi ska väl snart dra oss hemåt till stan innan höststormarna sätter in.
  Här har det blåst och regnat hela natten.35 mm regn fick vi.
  Varm kram. Sylvia

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!