onsdag 24 augusti 2011

Lite höst är det

 

 

 

!cid_023f01ca776a$b4dbc1a0$4501a8c0@homee4597f294aJa, det känns lite att hösten är på intåg även om det är varmt på dagarna. Kvällarna blir mörkare och lite kyligare snabbt.

Vi hade vår kräftskiva i Lördags och det blev verkligen jätteroligt. Alla var så glada när dom traskade hem framåt tvåtiden på natten.
Kräftorna var goda , men dyra. Vi resonerar som så att detta gör vi en gång om året och då får det kosta.

Vi hade sammanställt frågesport och så lite utslagslekar med kluriga saker att foga samman. Sen blev det faktiskt lite dans denna gången och det brukar vi inte ha. Kanske var det jag och mannen som drog igång det, vi blev så sugna på att bugga loss lite när vi hörde go musikLer).Ja, kvällen var helt underbar och vi är så glada för våra goa grannar, som vi har umgåtts med i snart 30 år. Vilken grannsämja!!!

Nu har vi kommit igång med träningen igen på gymet och fast vi haft lite uppehåll i sommar så kändes det riktigt bra ändå. Nästa vecka blir det Sälen igen och då blir det uppför Hundfjället igen, så brist på träning verkar det inte bli.

Har bakat mitt surdegsbröd igen och det är bara så gott. Är det någon som vill ha detta recept så skriv, så skickar jag det. Det är både enkelt och gott och så nyttigt!!!!

Ha det så gott!

4 kommentarer:

 1. Motion verkar du få i överflöd via både Sälen, andra resor samt geom både hund o barnbarn :-) Full rulle dagarna i ända m.a.o.
  Så mysigt att det är samma gamla gäng kvar i bostadsområdet. Här börjar det så smått tunnas ut i leden, men så är det ju.
  Trevlig resa!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 2. Så mycket mycket mys du haft med trevliga vänner. I år blev det ingen kräftskiva här. Det bidde ingen vidare kraftfångst. De få som blev har jag frusit in för att äta som en liten förrätt i vinter. Så nu sticker ni start iväg till Sälen och får en härlig höstvecka med motion och frisk luft.
  Ha så det jättegott vännen!
  Kramen Sylvia

  SvaraRadera
 3. Nog verkar hösten komma fast jag egentligen vill dra i handbromsen. Vill inte ha den än. Varför måste den mörka perioden vara så mycket längre än den ljusa. Kylan bryr jag mig inte så mycket om, men detta eviga mörker.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 4. God kväll, Berit!
  I dag skulle jag vilja påstå att vi har mycket höst...Katia verkar ha nått västkusten för nu viner det rejält.
  En liten hälsning med förhoppning om att "allt" är bra!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!