tisdag 18 oktober 2011

Hösten är här
animeradregntavlaliten

Ja, som ni nog redan märkt så är jag dålig på att uppdatera och underhålla min blogg.

Ibland tycker man att det är andra saker som är viktigare än datorn och då får det bli så.

Jag håller också på hos tandläkaren med mina tänder och det tar sin tid och kraft. Nu skall jag få dom första kronorna färdiga på Torsdag och det ser jag framemot. Provisorier är inte så roliga att äta med.

Här hemma har vi börjat renovera både kök, sovrum och datarummet som jag kallar det. Nu är vi nästan färdiga och det har blivit så fint tycker vi. Det bästa med att börja renovera är att man får ordning på allt och tar bort mycket som man inte använder. Allt blir rent och snyggt och enda nackdelen är att det blir lite dyrare än vad man tänkte från början. Saker passar inte ihop med det man gör riktigt och så blir det till att hitta något som passar till.

Vi har också varit och röstat om våra andelar i Sälen och det blev precis dom veckorna vi ville ha, så glada var vi när vi åkte hem.
Det har också blivit så att vi alla 10 familjer som har andelar har blivit goda vänner och har så roligt när vi träffas en gång om året.
Vi har nog haft tur med just våran stuga, det är inte alltid det är så har vi förstått.

Sköt om er och jag hoppas bli lite bättre på att blogga.

sleepingbeardangler133734323030303130323238333231313231323092934
Berit

6 kommentarer:

 1. Så roligt med en uppdatering Berit!

  Det där med tänder är inte roligt. Jag bävar för varje gång det är dags och är så rädd att tandläkaren ska börja ordna med mina gamla amalgamkronor. Jag hoppas att de håller många år till.

  Visst är det roligt med renovering och precis som du säger, bara det där att få gå igenom allt man har och rensa bort en del känns bra.

  Här i vår lägenhet skulle egentligen hela köket behöva bytas. Först tänkte jag byta köksluckor men inser att resten är för himla dåligt, så jag nöjde mig tillsvidare med att byta handtag. Och så satte vi in en diskmaskin, en ny spishäll och en inbyggnadsugn. Så, det får jag nöja mig med ett tag.

  Ha det så gott i höstrusket och hälsa Lennart från oss båda två!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hejsan Berit!
  Förstår du har mycket att stå i. Tänder är ju bara det ett stort problem med åren. Hoppas du snart ska bli klar och viktigt det blir bra också.
  Så fint och nytt allt ska bli hos er när renoveringen är klar. Kanske får du njuta redan till julen.

  Här är det också lite bloggtorka till och ifrån men så rätt vad det är kommer jag igång igen.
  Önskar dig sköna höstdagar.
  Kramen Sylvia

  SvaraRadera
 3. Hej, Berit!
  Duktig du är som orkar med så mycket som både renovering av huset samt tänder. Inte billigt kan jag väl förstå som är i skriande behov men priserna som jag fått passar inte alls en ålderspension. "Ladan" är tom...:-(
  Men gott när det är gjort och hoppas att allt passar bra också både i munnen och huset ;-)
  Kul att höra fr. dig igen :-)
  Ha det nu så gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 4. Skönt att få tänderna fixade. Kommer ju ihåg hur jobbigt det var när jag råkade tappa en bit av en lagning som var så illa till att just den delen av tanden nuddade tungan. Så hade ju tandläkaren som jag gått hos gått in i väggen, så det var ju bara och försöka hitta en ny tandläkare. Så man fick ju gå med det där några dagar innan jag kom in.

  Skönt att ni får vara i stugan dom veckor ni vill.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 5. Hej, Berit!
  Sänder dig en liten tanke så att du inte tror att du är bortglömd ;-)
  Ha det så bra som det går!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 6. Hejsan Berit!
  Måste titta in och se om det tillkommit något nytt här ;-) Hoppas du har det gott med familj och barnbarn.Tänk vad tiden går det är knappt man hinner med i svängarna. Nu står julen för dörren och du har väl också fullt upp med förberedelser.

  Vill önska dig en riktigt fin Första advent!
  Varm kram
  Sylvia.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!