onsdag 21 december 2011

God Jul önskar Berit!
oppenspisanimation


Tittar in för att önska Er alla en Riktigt God Jul!


Här har vi förberett det mesta. Granen på plats, köttbullarna rullade och sillen inlagd. Lite goda småkakor och pepparkaksmuffins är bakade och så provade jag att göra dajmtryfflar och dom blev riktigt goda. Finns recept på Arlaköket om någon blir nyfiken.

Kan berätta att vi köpt en julklapp till Hugo, en boll. Virade in den och under tiden fick han nys på den och satt sedan och tittade ner i källaren i flera timmar, där låg ju bollen. Hugo är ju bolltokig och envis, så vi gav honom hans julklapp innan. Han tog av pappret så fint och blev sen överlycklig över sin nya boll.

Imorgon är det William hela dagen, han slutade skolan idag och föräldrarna skall jobba imorgon och är sen lediga tills efter Nyår.

Fredag kväll skall vi åka Julpaddan. Det är mycket populärt här i Göteborg och man åker direkt in till Liseberg. Vi har gjort det en gång tidigare och det är verkligen jättemysigt. William och hans mamma och pappa är ju med förstås, det är dom som har bjudit in oss.


Nu önskar jag Er alla en Riktigt God Jul!

6 kommentarer:

 1. Vi firar en minijul i år, men det blir säkert lugnt och trevligt. Det blir bara Bosse och Carina och så hunden Ludde förstås som kommer hit.

  Yngste sonen åker till svärföräldrarna i Skåne och Eva och hennes familj är kvar på Sicilien och våra goda vänner som brukar vara hos oss och doppa i grytan på julaftons förmiddag har redan åkt iväg på varsitt håll för att fira jul med sina respektive barn.

  GOD JUL önskar vi dig och Lennart!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig och de dina! Kram AnnetteH

  SvaraRadera
 3. Mailis Oskarsson24 december 2011 10:27

  God Jul Berit önskar Mailis från Köping!
  Tack för all goa ord och beröm under året!

  SvaraRadera
 4. Tittar in för att önska dig en riktigt GOD JUL!
  Julekram Sylvia

  SvaraRadera
 5. Du menar inte att William har börjat skolan!!!
  SÅ fort tiden går! Jag trodde han var lite yngre än vår Emmy, som också började förskoleklass i höstas.
  Julpaddan låter spännande, det var en fin julklapp!
  Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!
  Kram syster Yster

  SvaraRadera
 6. Vi gav våra såna där långa platta plyschdjur. Men än så länge har dom inte brytt sig så mycket om dom. Men antar när sommaren kommer så drar dom ut alla på gården. Verkar som om alla leksaker hamnar där i slutändan.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!