torsdag 29 december 2011

Gott Nytt År önskar Berit

 

 

BeritGottNyttAr2012
Jag önskar Er Alla Ett Riktigt Gott Nytt År 2012!

Tänk nu är det snart nytt år igen, fattar inte hur fort ett år går.
Jag tycker det är härligt när det vänder och vi går mot ljusare tider igen.

Vi har firat julen lugnt och skönt med familjen och vår gran är fortfarande så fin och barrar inte alls. Så nu får den stå kvar en vecka till tror jag. Vi är ganska så snabba med att städa bort julen i vanliga fall, får se hur det blir i år.

Nyårshelgen firar vi lugnt med dotter och hennes familj. Vi har båda vovvar, så det går inte att sväva ut utan att hela tiden ha koll på vovvarna. Hugo är inte rädd för raketer, men däremot vill han jaga dom och det är inte så mycket bättre det.

Träningen går riktigt bra nu och två gånger i veckan är stadigt, men ibland kan det bli tre. Efter Nyår brukar det vara mycket nya människor som troligtvis givit Nyårslöfte om att börja ett nytt liv, vi får se.

Nu önskar jag Er Alla Gott Nytt År!

4 kommentarer:

 1. Vi firar nyårsafton hos Bosse som vanligt, men i år blir det ett nytt inslag, för Åkes kusin fyller 90 år, så vi ska och uppvakta henne på eftermiddagen.

  Jag önskar er ett riktigt gott slut och ett Gott Nytt År 2012!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja, det är inte klokt vad fort tiden går. Nästa år fyller maken 50 :o . Det känns lite overkligt på nåt vis, och året efter är det min tur. Det känns ännu overkligare, det måste ha blivit nåt fel nånstans i tidräkningen :) .

  Gott Nytt År!

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 3. Hej, Berit!
  Ja du, tittar vi ut så inte sjutton liknar det nyårsafton och vinter som det brukar. Reda nu hör jag hur det smäller och med detta milda väder lär det nog bli rejäla smällare i natt..usch! Här i kvarteret har vi mängder med hundar och katter inne i lägenheterna och smällare är inget dom gillar alls.

  Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2012 !
  God hälsa och allt som gör ditt liv trivsamt!
  Varma kramar, Agneta

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på det nya året!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!