söndag 8 januari 2012

God Fortsättning på År 2012tulipsNytt År och det är alltid lite spännande, men så fort det går. Snart går vi mot våren igen och vi längtar alltid till när vi kan börja göra resor med husbilen. Först skall det bli en Sälenvecka i Februari och det är också så underbart härligt. Vi har ju inte haft någon snö här i Götet ännu.

Just nu håller jag på och bakar surdegsbröd. Det tar lite lång tid då degen skall jäsa först i två timmar och sen bakas ut och jäsa i två timmar till, men det brukar löna sig, för det blir så gott.

Igår var i på MyDogmässan, det gör vi varje år och jag älskar att gå runt och titta på alla härliga vovvar. Jag beundrar alla som orkar med att ställa ut och tävla. Det är ett myller av hundar och människor och ljudnivån är ganska så hög. Hundarna verkar ta det hela med ro, är väl vana kanske. Hugo var ju med som valp och fick tom pris, men sen försvann ju hans ena testikel och då får man inte vara med på utställningar. Vi misstänker att det var att han blev kall vid ett regnväder, men vet ju inte säkert.

Fortfarande är vi duktiga på gymet och jag känner verkligen att jag mår så bra när vi är envetna och går minst två gånger per vecka. Det gäller ju bara att man inte blir förkyld, för det är ju verkligen färskvara det här med motion och träning.

Ha det gott alla!

2 kommentarer:

 1. Önskar att jag också var lika flitig på gym. Men efter en skada i ryggen i början av september, så har jag dragits med ryggont.
  Nu har jag äntligen beställt tid för us, man tror alltid att det går över.
  Önskar er en fin Sälenvecka, med eller utan skidor!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Hejsan, Berit!
  Har varit här många ggr. men sidan har bara försvunnit...helt vitt...fattar inget alls men det är väl inte meningen heller ;-) Nåja, bättre lycka denna gången och skam den som ger sig. Kanske att blogspot gjort någon uppdatering?

  Varmt Grattis på födelsedagen!
  Lite i efterskott får det bli men kanske ni firar din dag under helgen när alla är lediga.
  Ha det så gott, Berit :-)
  Kram, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!