tisdag 23 november 2010

Stockholm nästaChristmas


Ja, som vanligt är jag dålig på att uppdatera:-).

Jag kan berätta att vi varit på en härlig upplevelse med på Kajskjul8 här i Göteborg i Lördags. En födelsedagspresent till maken från barnen och att se Tommy Körberg och Claes Malmberg tillsammans, ja det var verkligen härligt. Vi fick en helkväll, förutom den dåliga servicen och maten, men det är sånt man får ta med lite glimten i ögat:-), fast jag har klagat i ett mail, för det var verkligen dåligt.

Nu är det packning på gång inför en shoppingresa med dotter Gunilla och barnbarnen Sandra och Emelie till Stockholm på Torsdag morgon och hemkomst Lördag fm. Det blir spännande dagar och säkert fyllda med massor av aktiviteter, mest shopping tror jag och så lite god mat och kanske någon promenad ut till Djurgården.

Sen är det hem och plocka fram alla adventljusstakar och det är ju bara så härligt.

Idag har vi inte så skönt väder här i Götet, snö och blåst, men såklart det är ju vinter nu:-)).

Imorgon är det Williamdag och sen packning av lilla resväskan för avfärd tidigt Torsdag morgon 6.45 går tåget mot Stockholm, framme 10.30 och sen full fart inte mot Gamla Stan och julmarknaden:-)).

Beritanimationhangingcharm

3 kommentarer:

 1. Jag önskar dig trevliga dagar i Sthlm och hoppas att allt fungerar med tanke på vädret!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Hoppas resan till Stockholm blev som du tänkt dig, att ni fick det mysigt trots att staden inte visade sig från sin allra bästa sida med tanke på vädret men har man trevligt och allt klaffar så spelar vädret inte så stor roll.
  Hoppas resan hem gick bra.

  Önskar dig en fin Första Advent.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni hade det riktigt mysigt Stockholm!
  Önskar dig en mysig advent!
  Syster Yster

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!