söndag 19 december 2010

Önskar God Jul nu!

BeritGodjulgava

Ja, nu passar jag på att önska Er alla God Jul! 

Den här veckan är lite inbokad med diverse saker och jag vet inte hur jag kommer att hinna med datorn.

Vi har haft barnbarnet William här i helgen som sov över och hjälpte oss med att klä våran gran. I år blev det en kungsgran för förra året hade vi vanlig gran som var så grå och tråkig på en gång, så nu kostade vi på oss en kungsgran och den verkar vara så fin.
Vi tog in den igår och William hjälpte oss med att sätta i alla kulor och glitter och det blev så fint. Sen somnade han så gott och på morgonen upptäckte han att man kunde ju leka lite gömmaleken med granen och gömde småbilar i den som farfar fick leta reda på;.)).

Jag har bakat en mjuk saffranskaka idag och den verkade bli så saftig och god och så bakade jag chokladbröd som vanligt och dom blev också goda, så nu är julbaket färdigt för i år. Det är det som jag gillar mest av allt till julen, baket och förberedelser med mat.
Städningen är bara blä tycker jag, men med en man som är både snäll och duktig  så har vi löst det mesta och det börjar arta sig som jul här hemma hos oss:-).

Igår var jag i stora staden Göteborg med dotter Gunilla och handlade det sista av julklapparna och det var fler än oss som gjorde samma sak kan jag säga, men det gick ändå så bra och det var så fint med lite snöfall över Göteborg att man fick lite julstämning:-).

Som sagt i veckan är det frissan, handling för min mamma och så William och ja sen är det Julafton, så om jag inte hinner önska Er alla God Jul så gör jag det nu! Kanske blir det några rader, men jag vet ju inte riktigt hur det blir.

God Jul Alla goa nätvänner!

beritrossigtag

4 kommentarer:

 1. Hej vännen min!
  Hoppas att du tar dig tid att ÖPPNA datorn och läsa här, även om man inte hinner med långa berättelser i julstöket.
  Jag tar det lugnt som vanligt, och är inte helt kry efter bältros och en envis förkylning med hosta.
  Imorgon är det jobbedag, sen börjar min julledighet till den 27/12. Jag ser framemot det nya året, då det börjar ljusna igen, och att jag snart ska vara ledig för gott.
  Men först ska vi fira jul, och det blir som vanligt hos min dotter och då har vi knytkalas. Vad som blir på min lott vet jag inte ännu, men kommer tid kommer råd. Allt ordnar sig.
  Nu ska Björn och jag gå på julkaffe hos Birgitta (som vi har varit i Abisko med.)
  Ha det nu riktigt mysigt och njut av värme och gemenskap!
  Julkram Karin

  SvaraRadera
 2. Hej, Berit!

  Kan tänka mig att William hade roligt med farfar :-)
  Julen är barnens högtid, tycker jag. Att se deras tindrande ögon är ljuvligt :-)

  Jo, hörde på radion i dag att det där med städning ska man vänta med till efter jul för det är DÅ som det är smutsigt, barr lite här o där m.m. Låter som en god idé att bara småstäda innan ;-)

  Önskar dig en riktigt fridfull julhelg!

  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Du har fullt upp med julstök in i det sista läser jag och det hör ju julen till. Själv har jag just tagit ut jansson och revbensspjällen ur ugnen som jag tar med till sonen i morgon. Vill titta in för att önska dig en riktigt GOD JUL och Gott nytt ÅR.
  Julkramar Sylvia

  SvaraRadera
 4. Ha en god fortsättning!

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!