torsdag 30 december 2010

Gott Nytt År 2011!

 

 

gottnyttarberit

Tänk att det snart är 2011, jag förstår inte vart 2010 tog vägen:-)). Tiden verkar gå fortare ju äldre man blir.

Måste berätta att nu äntligen har vi börjat träna på gym och jag är så glad att jag tog tag i det. Vi har pratat om det så länge, men alltid sagt att just nu har vi inte tid osv, men nu har vi börjat och jag tyckte det var så härligt. Vi har hittat ett gym där det inte är klädsnobbar utan helt vanliga människor i alla åldrar som kommer i T-shirts och vanliga joggingbyxor. En härlig instruktör hjälpte oss första gången och nu kör vi för egen maskin. Hade lite träningsvärk efter första omgången, men det är ju så det skall vara.

Imorgon Nyårsafton blir det lugnt firande för oss, först hos min mamma på em och sen med dotter Gunilla och hennes familj. Vi har ju hundar båda familjerna och då är det dom vi måste tänka på. Hugo är inte rädd för raketer och smällare, men vill jaga dom och blir skällig, Laban dotterns labrador vet vi inte hur han reagerar, han är ju bara 9 månader och det är hans första Nyår.

Idag har vi varit inne i stora staden Göteborg och handlat lite småsaker och sen det härliga, det är att gå till Sheraton Hotel och äta en god räkmacka och ett glas vin. Den räkmackan är bara så god och vi gör det ett par gånger per år och bara njuter av att sitta där i den sköna atmosfären  på hotellet och titta på människor och njuta av räckmackan och vinet. Vi är nog lite livsnjutare tror jag:-), tar gärna alla tillfällen till vara som vi kan.

Nu önskar jag Er alla goa nätvänner Gott Nytt År!

5 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!
  Tittar in för att önska dig ett riktigt gott slut och ett härligt Gott Nytt År 2011.

  Det var väl en bra idé att börja det nya året med att träna på gym. Skulle nog jag också kunna tänka mig,just med lite normal träning.
  Ja, filmen Änglagård nummer tre måste du se.Den är så trevlig och jag satt och njöt mest hela filmen.
  Så skönt att din Hugo inte tar skada av nyårssmällarna.

  Nyårskram Sylvia.

  SvaraRadera
 2. Hejsan Berit!
  Så duktiga ni är som tränar på gym. Jag provade det för några år sedan och gick några gånger, men var väl inte tillräckligt motiverad för det blev inte så långvarigt.

  Du får hålla Hugo i koppel om ni ska ut och se på fyrverkier, för jag så på TV ikväll en lite hundstackare som sprang iväg och tog en tänd raket som exploderade i munnen på honom. Så hemskt!

  Ha en riktigt trevlig nyårshelg och ett GOTT NYTT ÅR!

  Kramar till dig och Lennart!

  SvaraRadera
 3. Jag vill önska dig Berit och din familj ett riktigt Gott Nytt År

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en riktig god och mysig fortsättning på det nya året!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. God fortsättning, min kära vän.
  Sheraton? Är det inte på Gothia de har de suveräna räkmackorna?
  Vi ses snart, visst;)
  Kram

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!