lördag 8 januari 2011

Gymträning och My Dogmässa

20090710_31

Ja, nu är det snart vanliga veckor igen och det blir ganska så skönt, har nästan lite svårt att hålla ordning på dagarna nu:-)).

Nu har vi börjat vårt nya sunda liv med gymträning och det tror jag kommer att göra så gott för mina leder som är lite stela ibland. Vi gillar ju att åka skidor och då är det ett måste att kroppen hänger med:-). Träningsverket heter vårt gym och det är så trivsamt, inga slimmade människor i senaste gymmodet, utan vanlig Tshirts och joggingbyxor är det som gäller och alla åldrar också, så man behöver inte känna sig som en utomjordning:-)). Två gånger i veckan är målet och blir det tre så gör det inget. Jag är också glad för att maken är med för det är så mycket inställningar på maskinerna och det är inte jag så bra på.

Igår var vi på My Dogmässan i Göteborg och det är en upplevelse i sig. Att det finns så många människor som är så engagerade i sina hundar och ställer ut. Det är ett enormt arbete med att förbereda en utställning och sen blir det mycket väntetider, men vovvarna är så lugna och fina och allt verkar flyta på så bra. Hugo var med när han var sex månader och fick jättefina vitsord och pris, men så försvann ju hans ena testikel och då är det ju kört med utställningar sen. Inte för att det bekymrar oss, vi är nog inte så passande för utställningar tror jag:-)).

Idag regnar det här i Götet och jag hoppas det skall fortsätta regna i flera dagar så att snön försvinner. Är så trött på att klafsa omkring i snö och ibland är det is och så tö igen.

Bilden jag har idag är på William barnbarnet och Hugo i somras och så härligt det var.

Ha en Skön Helg!

Beritnamnliteanimation

4 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Så härligt med en sommarbild av William och Hugo!

  Jag skulle också vilja gå och träna någonstans, men det är ju lite svårt när man i så fall måste köra till Visby. Väglaget gör att man inte vill ut i onödan. Jag får väl försöka ta mig ut på promenader i alla fall.

  Åker man skidor som ni gör, så vill det nog till att man är vältränad så att man inte drar på sig skador.

  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej, Berit!
  Jasså, du tog dig hela vägen till Korsvägen :-) Såg en snutt på TV fr. hundmässan.
  I dag skulle då inte jag vilja ha hund för här har vi bara ett tjockt lager av IS på både trottoar och gata och en granne ringde och var förtvivlad för hon kunde inte ta sig ut med hunden.
  Attan att inte fastighetsskötarna kan salta så att folk slipper dratta på baken, som två gjorde i går. Broddar är slutsålda, så vad göra?

  Vilken energi ni har som går på gym, men så himla gott att slippa trängas med smala, vältränade ungdomar....!

  Ha det så gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Åh, vad jag längtar till vår och sommar när jag ser kortet på William och Hugo. Kul att du gillar gymmet och så bra att du fick med dig maken som fixar redskapen för det kan vara lite marigt minsann.
  Idag har vi ett härligt väder med sol och noll- gradigt. Härligt men svårt att ta sig ut för det är rena isbanan på vägarna.
  Ha det gott!
  Kram sylvia.

  SvaraRadera
 4. Ja, du verkar ha kommit igång rejält. Jag skulle vilja prova på det här Zumba, tycker det ser roligt ut. Fast vete sjutton om man vågar ge sig ut bland dessa slimmade aerobictjejer, det är så länge sen jag hållt på med sånt. Har väl inte riktigt tid eller numera när jag håller på så mycket med hundarna.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!