söndag 7 juni 2009


Norrvikens Trädgård

Här en stol gjord av blommor.Apträd från Norrviken


Ja, nu är vi hemma igen efter en intensiv och rolig helg. Det började med studentuppvaktningen av två barnbarn Emelie och Emma som gick ut från samma skola, men inte samma klass.

Vi var på plats kl. 13,00 och hade med William som vi hämtat på dagis. Innan hade vi packat husbilen för att åka till Torekov efter firandet av studenterna. Flickorna kom utspringande och hade kanske lite otur att det just kom en skur då, men vem bryr väl sig om det när det är studentdags:-), inte flickorna iaf. Därefter hem för att byta om lite och så iväg igen för att äta lite gott och fira tillsammans med dom. Dom firade tillsammans hos dotter Gunilla och det blev ju jättetrevligt med massor av människor från två släkter. God plockmat och jag hade bidragit med en Fransk potatissallad som var riktigt god faktiskt.

Sen var det dags att ge sig iväg mot Torekov och vi var framme kl. 21,00 och hann precis få våran plats och nyckel innan receptionen stängde. William somnade kl. 22,30 och strax därefter vi:-).

Nästa dag vaknade vi till en solig och fin dag. Vi gjorde en utflykt till Norrvikens Trädgårdar som vi varit på innan, men gärna kommer tillbaka till. William tyckte det var jättekul och sprang runt och Hugo följde efter. Sen var det promenader in till Torekov och till stranden och grillning framåt kvällen.William är ju fem år och pratar oavbrutet så vi somnade ganska så trötta alla på kvällen. Idag var det hemfärd och William tyckte vi kunde stanna några dagar till, men det får bli till hösten vi gör om det.
Både Hugo och William har lite svårt att skiljas åt, dom är verkligen bästisar och William är så lycklig över att nu kan han hålla kopplet själv med lite hjälp av farfar när vi möter andra hundar:-).

Ja, nu sitter vi här lite trötta, men det känns ändå lite tomt att inte höra pratet från den lille killen och Hugo ja han ligger helt utslagen och ser lite slokörad ut faktiskt:-).
8 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg ni måste ha haft! Jag kan tänka mig att både ni och Hugo känner er lite utmattade. En sån där liten 5-åring som William han kan minsann hålla igång. Det är en härlig ålder och det finns väl ingen som kan så mycket och är så hjälpsam som en 5-åring.

  Ha en fin fortsättning på söndagen!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig helg, er skulle man ha varit med. :)

  Trevlig sommar, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Tänk så fort tiden går! Hugo har just fyllt 2 år och William är redan 5!! Det känns nästan som igår när ni hämtade Hugo och "er" lille pojk bara var tre år....
  Kramar till er båda och en grattispuss till Hugo
  Marianne

  SvaraRadera
 4. Visst är de gulliga barnbarnen! Man bara älskar de små liven!
  Ha en fin vecka!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Vilken lyckad utflykt ni verkar ha haft. Så vackra bilder från Norrvikens trädgård och Apträdet var något nytt och intressant att se. Vad mysigt ni har det tillsammans med Williams.Tänk vilka fina minnen, han som vuxen kan se tillbaka på, när han var hos farmor och farfar.
  Nu är du väl helt slut efter en sådan intensiv vecka.
  Ha det gott.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 6. Härliga foton fr. Norrvikens trädgårdar som är en ljuvlig plats. Tillbringade många semestrar i Båstad när Angela var liten så det blev utflykter till "Flickorna på skäret" med gott kaffe och goda kakor och lite annat. Vackert är det därnere och man längtar tillbaka hela tiden.
  Hoppas du tar dig tid att vila nu och njuta av ditt fina hemmaspa...ladda baterierna.De små barnbarnen "tar" på krafterna mer än man tror..eller vill tro:-))
  Kram på dig och sköt om dig väl!
  Agneta

  SvaraRadera
 7. Låter som du haft det alldeles underbart. Själv försökte jag bara överleva helgen med min förkylning. Men nu mår jag bättre och verkar ha hittat tillbaka till bloggandet igen för stunden.

  Hoppas du haft dig en fin tisdag nu Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Åh Norrviken trädgård som är så vacker .
  Jag var där för mer än 20 år sedan.Ja jösses så tiden går.
  Så tevligt ni verkar ha haft.
  Vet du ikväll har jag fått ta på mig kläder mot myggen, fy för den lede.
  När den vackra sommaren kommer då är det asfalten som gäller
  Jag gick skogen nu och det var inget bra val

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!