måndag 22 juni 2009
Här sitter Hugo och beundrar den nya fontänen i trädgården. Innan var det en sandlåda till William, men har William tröttnat lite på den och han fick vara med och bygga fontänen istället:-). Två ankor flyter omkring och Hugo har lyckats några gånger få tag i dom och lägger dom på gräsmattan istället. Det är riktigt mysigt att sitta på kvällen och hörla det porlande vattnet.

Vi har haft en härlig Midsommar. Vädret var väl inte det bästa, men vi klarade oss iaf från en massa regn och det får man ju vara glad för:-). Sill och potatis och så en Tacopaj samt köttbullar till dom som inte gillar sill. Sen blev det en paj med en härlig lemoncurdgrädde och överst jordgubbar. Pajbotten var gjord på havregryn och vetemjöl och lemoncurd gör att det blir en härligt frisk smak på grädden som var uppblandad med ricottaost. Mums säger jag, hela pajen gick åt i ett nafs.

Senare på kvällen åkte vi in till Liseberg och spelade femkamp och det älskar jag. Precis lagom med folk och så kom jag ju trea, inte dåligt alls tycker jag.

Midsommardagen blev det lite golf med svärsonen och det var väl inget att tala om egentligen:-), vi spelade urdåligt alla tre, men roligt hade vi iaf.

Nu väntar en vecka med lite planering inför resan till Sälen nästa vecka.

5 kommentarer:

 1. Det är inte bara Hugo som beundrar den hjärtformade fontänen:-) Helt underbart fin. Det är så otroligt rogivande att lyssna till porlande vatten.

  På tal om Liseberg, så var det väl på tiden att dom TV-sände "Bingo-Lotta" på Liseberg, efter 6 års allsång. Lite annorlunda och varierat. Och så vackert det var att se omgivningarna lite från ovan. Ack ja,en sån´vacker stad:-))
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 2. Hej Berit.
  Så söt Hugo är när han beundrar dammen. Den är verkligen fin. Han kanske tar sig ett dopp om det blir för varmt i solen;)
  Må så gott, nu ska vi gå och handla mat innan det blir för varmt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Berit!
  En mycket fin damm, ja det förstår jag att Hugo har svårt att låta ankorna va, dom rör ju på sig. Allt som rör sig ska man jaga, så tänker hundar iaf.
  På fredag går jag på 5 veckors semester. Så det blir förhoppningsvis husvagnen den mesta tiden då. Hoppas ni får det fint i Sälen.
  Varma kramizar från Eva / Evlin

  SvaraRadera
 4. Hugo sitter nog och funderar över hur man stänger av fontänen för med den på vill han nog inte variken gå i för att svalka magen - eller hämta den där säkert väldigt lockande ankan!
  Pussa Hugo från mig. Det skulle vara mysigt med ett litet besök när ni kommer hem från resan!
  Kram//Marainne

  SvaraRadera
 5. Hej Berit!
  Soligt och varmt!Ska inte klaga nu!Men..ibland måste jag faktiskt krypa in och under skuggan!
  Du,jag har en Nalle på min blogg till dig.Vet inte vem som hittar på allt tok men jag har i alla fall lydit.
  Kram från Mailis i Köping

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!