torsdag 4 juni 2009







Nu är det bråda dagar här för oss. Imorgon är det barnbarnen Emelie och Emma som tar studenten och sen på kvällen åker vi till Torekov med husbilen. Vi har William denna helgen, hans föräldrar skall till Stockholm för att titta på Bruce Springsteen:-). Vi har lovat William att åka till Torekov och det går ju inte att ändra på:-)).

Fredagen börjar med att jag skall göra färdigt potatissalladen på tre kg färskpotatis som jag lovat bidra med. Har kokat och förberett med olja, vinäger och senap. Imorgon skall purjolök, rädisor, basilika och timjan tillsättas samt lite rödlök tror jag, vi får se.

Hämtning av blommor och William och sen skall vi vara på plats i Kungsbacka kl. 13,00 och ta emot studenterna. Därefter hem till dotter Gunilla där båda skall fira tillsammans och det blir massor med folk, ca 40 st tror jag. Roligt och festligt och nu får vi hoppas att regnet håller sig borta. Efter firandet åker vi som skrivet till Torekov:-).

Idag har jag varit hos frissan och klippt mig. Vi håller på att ändra lite på min frisyr, skall ha det i jämna längder lite längre än jag haft innan. Brukar skoja om att det är för att jag vill dölja mina öron när jag måste ha en hörapparat:-)), jo det är faktiskt sant, jag har dålig hörsel när det är mycket människor som pratar på en gång och det är kanske lite musik också. Nu börjar det bli en frisyr av det hela, tar ju lite tid innan det växer ut. Har haft samma frissa i 18 år och hon är verkligen duktig och har blivit som en vän man träffar samtidigt som man klipper sig.

Nu hör ni nog inte av mig förrän efter helgen tror jag. Bärbara datorn är ju med och kanske blir det några rader när maken och William samt Hugo är på promenad, man vet aldrig:-). Torekov är bara så härligt, vi har varit där många gånger.









2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt trevlig helg med allt vad det innebär med det här intensiva studentfirandet och utflykten med William till Torekov.

    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  2. Torekov är underbart vackert och så mycket man kan shoppa:-))Båstad ligger ju nära också så ni får säkert en trevlig tur. Hoppas vädret blir lite bättre bara för nu är det svinkallt ju..brrr.
    Men va kul med ny frisyr, sådant piggar upp. Och så bra att det finns hjälpmedel när krämporna kommer. Min tinnitus beror ju på dålig hörsel så jag funderar ofta på hur mina grannar har det när min TV är på högsta volym. Det värsta är att jag har börjat tala väldigt högt, vilket väl beror på min dåliga hörsel. Nåja, det får man väl stå ut med.
    Ha det nu så gott på resan!
    Kramen, Agneta

    SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!