onsdag 10 juni 2009

Roy och Rogers MackIdag har vi besökt Roys & Rogers mack! Vi skulle serva husbilen på ett nytt ställe och det verkade både prisvärt och bra och det var det, men som sagt jag kände att vi hade hamnat lite på Roys & Rogers mack:-). Vi har ju William på Onsdagar och tyckte det passade ju bra, det skulle ta en halvtimme ungefär att byta olja och oljefilter. Det tog nästan ca en och en halv timme innan allt var klart och mannen som utförde jobbet var både gullig och rar, men det verkade lite flummigt tyckte jag, men maken menade på att det var helt ok:-).

William, Hugo och jag fick försöka roa oss i husbilen under tiden och det vet ju alla att en femåring och en tvåårig vovve har inte så lätt för att sitta still och vänta. Så det blev mycket bus och klättrande i husbilen för dessa två små:-). Jag får nog säga att dom var mer tålmodiga än vad jag var. Jag är en ganska så tålmodig farmor och det var jag även idag, men jag kände efter ett tag att nej nu måste vi snart få komma ut. William och Hugo hade nog inte några större problem med det hela verkade det som, busa kan man ju göra på små ytor också.


Jag fick tanken ganska snart att här blir vi nog kvar ganska så länge och som tur var så hade vi både korv och bröd med oss i husbilen och även lite godis:-).

Nåja, efter mycket om och men så var det klart och vi kunde fortsätta.

Efter detta äventyr skulle vi till ett köpcenter i Kungsbacka för att inhandla ett presentkort som vi skulle ge bort. Tydligen hade en massa människor tänkt samma sak så vi fick leta efter parkering ganska så länge.

Sen hem och jag hade lovat William att baka bullar idag och då gör man det, det vet alla som har barn och barnbarn. Man kan inte säga en sak och sen inte göra det. Så fort fram med alla ingredienser och sätta deg och tänk det blev jättebra, bullarna blev super och William fick snaska lite på socker och kanel:-). Vilken toppen dag det blev trots regn och rusk!


7 kommentarer:

 1. Jag har också bakat bullar idag. Jag gjorde kanelbullar, med bara lite socker i fyllningen och hackad sötmandel istället för pärlsocker (Åke har ju känning av diabetes) de blev faktiskt jättefina.

  Tack för din kommentar hos mig Berit! Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Här fick vi rätt så varmt under eftermiddagen
  Ja tulpanerna blommar så vackert nu, men snön låg jättelänge just över den rabatten
  Vi hade snö kvar jättelänge detta å menu blommar allt tro jag.Naturen känns stressad
  Men med ljuset hela natten så kan det välinget annat :))
  Ja har man lovat barn då får man hålla det också, inget är så viktigt

  SvaraRadera
 3. Hej Berit!
  Nu har jag lagt in din sommarhälsning i min blogg. Den blev jätte fin, tack så mycket.
  Vilket ståhej det blev på Roy och Rogers mack, men det va ju skönt att det löste sig. Annars har ju vi Kabe här i Landvetter, men prismässigt vet jag inte. Vi har köpt vår husvagn där, det är ju så nära och bra för oss, eftersom vi bor 5 min med bil därifrån. Ser verkligen framemot Målarboden. Ska man säga till redan nu, tror du att man vill vara med där eller???
  Detta får jag kolla.
  Kramiz och tack för din hälsning. Nu har jag två stycken en från dig och en från Annette.
  Eva / Evlin

  SvaraRadera
 4. Vad sugen jag blev och baka bullar.Kan tänka mig att William var med på ett hörn vid bakningen.Det brukar ju ungar älska.Förstår att det var lite väl lång tid i husvagnen för er alla tre men dagen slutade ju fint ändå.
  Idag har vi blåst och regn igen.Himla trist!
  Önskar dig en trevlig helg och att sommarvärmen ska komma till oss.
  Kram Sylvia.

  SvaraRadera
 5. Vilken dag, även om det var dåligt väder så verkade den riktigt bra ändå.

  Ha det så gott, kram Maria

  SvaraRadera
 6. Skickligt värre att hitta en sådan mack i dagens läge ;-)
  Låter som dagen blev lång men rolig.
  Jättegullig bild du har lagt in som illustration! Ser så gosig ut sååå:-)
  Ha det gott i solen som kommer på söndag!!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 7. Hej Berit.
  Du bloggar så bra.
  Det tycker ja'
  Att läsa dina rader
  gör mig så glader.

  Ses den 25:e?
  Kram,
  Annette

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!