lördag 9 januari 2010




Ja, idag får det bli tulpaner som jag älskar. Nu går vi mot rätt årstid och det är med tulpanerna det börjar. Jag köper tulpaner nästan varje vecka nu ett tag och bara njuter av dom.

Hur har ni det i kylan? Kallt är det verkligen, men jag är ändå lite förvånad över att det inte känns så rått som det brukar här på Västkusten. Har man hund så är man ju ute flera gånger om dagen och jag tycker inte att det känts sådär förfärligt ännu. Idag på dagen var det riktigt skönt när man befann sig i solen:-). Det är också lite lättare att ta sig fram nu sen den nya snön kom.

Nu har vi kastat ut julen här hos oss. Allt är borta, ljusstakar, gran och alla tomtar. Blev lite tomt först, men nu är det skönt.

Igår kväll gjorde jag något fånigt när jag var inne i bloggen för att uppdatera lite. Skulle ta bort en blogg i min blogglista som inte finns längre och vet ni vad jag gjorde, tog bort hela blogglistan. Ja, det blev till att sitta uppe lite längre för att fixa tillbaka alla namn igen och att komma ihåg alla. Jag hoppas verkligen att jag inte glömt någon, hör i så fall av dig:-).Ja, detta är ganska typiskt för mig, har lite för bråttom ibland.

Imorgon blir det My Dog för oss. Mässan här i Göteborg som man måste besöka om man gillar hundar och det gör ju vi. Det är så härligt att se alla raser och uppvisningar. Hugo får ju inte följa med tyvärr, han hade älskat det.

Nu skall jag lägga in en animerad bild i bloggen, får det inte att funka och fattar inte varför.



8 kommentarer:

  1. Hej, Berit!

    Men visst är det helt ljuvligt med de första tulpanerna. Så där krispigt härliga och vårkänslorna börjar dyka upp, trots halka, snö och kyla.

    Din header ser riktigt läcker ut med blomster och den söta hatten som minner om sommardagar.

    Julpynt har jag kvar lite, men i morgon packas resten ner och på måndag är det tvätt&städ av hemtjänsten. Passande :-)

    Fick besök av barnbarnet i dag och nu är jag helt slut :-)) Hinner inte dricka kaffe eller äta, för det är bara "momo" utan paus :-) Det finns så otroligt mycket av intresse här hemma och allt ska undersökas och jag ska förklara och berätta. Så ska vi leka utan paus, inget får missas. Samma rutiner var gång :-) Viktigt är det att hålla på dom.
    Glass var som vanligt mycket viktigt och jag har hittat en jättebra youghurtglass med skogsbär på ICA MAXI och den inte är så söt/fet.
    Men efter 3 timmar så var det dags att köra hem, innan mörkret faller. Gillar inte när dom ska ut på de hala vägarna, blir jag orolig. Men allt gick bra, som tur var.

    Nu väntar de s.k. "stjärnorna" på slottet och får väl se hur det blir denna gången. Hoppas att det blir underhållande så man får sig ett gott skratt och inte en massa beklagande som förra gången. Sådant kan vi leva utan.
    Ha det så gott!
    Kramen, Agneta

    SvaraRadera
  2. Gokväll!
    Åhh vilken underbar bukett med tulpaner!! En av mina absoluta favoritblommor! Du frågade om animerade bilder.....jag har alldeles glömt bort hur man gör...har inte grejat med grafik på jättelänge, men vad jag kan se så fungerar animeringen med ditt namn! Ha en skön helg! Kram Annette

    SvaraRadera
  3. Hejsan Berit!
    Så härligt vårlig header du har gjort och så vackra tulpaner. Jag måste köpa mig en bukett jag också. Jag fick en så fin tulpanvas av Carina i julklapp och den måste jag ju testa.
    Här är det ännu lite jul kvar, men nästa vecka ska det sista bort.

    Vi har suttit och sett Stjärnorna på Slottet ikväll och jag tyckte det var riktigt bra den här gången.

    Nu sitter jag och lyssnar på Trettondagskonserten samtidigt som jag surfar runt lite. Så roligt det är med den här laptopen som jag vann! Tänk att bara kunna sitta med den i knät, det är riktigt roligt.

    Ha en fin fortsättning på helgen!
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  4. Hej syrran!
    Ser att du har vårat här med fina tulpaner, snyggt.
    Det där med att ta bort mer än man ska, det känner jag igen. Jag får oftast göra saker 2 gånger istället. Men det är väl på det man lär sig....
    Önskar dig nu en riktig fin vecka!
    Kram Karin

    SvaraRadera
  5. Hejsan Berit!
    Ja så härligt med tulpaner då ser man fram mot våren.
    Jag ska också köpa en bukett när jag kastat ut julen.
    Må så gott kram U-B

    SvaraRadera
  6. Så fint och vårlikt du har det på bloggen. Tulpaner är en av mina favoriter. Får genast våren i tankarna av att se dem.
    Julen har jag rensat bort och det känns lite tomt. Får nog också köpa en bukett tulpaner som piggar upp.
    Dim söta animering verkar funka fint.
    Må så gott i det vackra vintervädret.
    Kraman Sylvia

    SvaraRadera
  7. Jag köper också mycket tulpaner nu under några veckor
    Dom är så vackra och ger löfte om våren

    SvaraRadera
  8. Fina tulpaner, har inte köpt några än. Men jag är överlycklig att det blir lite varmare, och ännu lyckligare över att det börjar bli ljusare.

    Ang animeringen, vet inte vilken storlek du haft på din bild. Men på bloggplatsen får dom inte vara större än 500px. Annars minskar bloggplatsen ner dom till det och då försvinner animeringen.

    Kramizzar
    Marketta

    SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!