tisdag 16 februari 2010

Hemma igen


Hemma igen efter en underbar vecka i Sälen. Vi hade sol alla dagar utom Tisdag och backarna var som salongsgolv att åka i. William gick i skidskola och lärde sig jättemycket på två timmar, men är man 6 år och mjuk i kroppen så blir det så mot skillnad till mig som är lite försiktigare nu och lite stelare i kroppen:-).

Nu är det tillbaka till verkligheten igen och igår tvättade jag och försökte få ordning i min mailbox igen. Det blir en del även om jag har med den bärbara.

Idag har vi köpt kostym till maken. Grå färg och till det en lila skjorta med slips i lite ljus lila till. Han kommer att bli ursnygg i detta tror jag. Vi skall på 80-årskals på Lördag. Vår granne fyller år och det skall bli stort kalas. Vad jag skall ha på mig har jag inte bestämt än:-). Jag har kläder så jag får försöka ta något som jag tycker om. Inväntar våren med att köpa nytt:-).

Lite OS blir det på kvällarna, men inte så mycket faktiskt, det är skidor som jag gillar och så faktiskt curling tycker jag är kul att se på.

5 kommentarer:

 1. Hej, Berit!
  Välkommen hem, utan brutna armar eller ben ;-) Du verkar vara en riktig "hejare" på skidåkning!
  Även mitt barnbarn älskar att åka skidor, men är man inte fyllda 4, så kan det vara lite svårt att hålla ordning på allt i början, men dom lär sig fort och nu går det jättebra.
  Tyvärr har kruppattackerna kommit tätare och förkylnings-astma uppdagats, efter flera års tjafs med div. läkare som inget tagit på allvar :-(( Du kan ju förstå att dottern inte är på humör liksom jag.

  Så är det dags för vardagens bestyr igen för dig och efter en veckas frånvaro brukar det samlas en hel del på hög :-(
  Men ett kalas hinner du med och så kul med lite nytt i klädväg för maken. Låter så elegant så :-)
  Ha det så bra!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem Berit!
  Så härligt det låter med soliga och fina dagar i backen. Nu fick väl lille William smak för skidåkning han också, så nu måste ni ju hålla på att ta med honom så att han blir riktigt duktig.

  Visst är det roligt med de svenska framgångarna i OS! Jag är annars måttligt intresserad, men igår kväll satt jag klistrad vid TV:n och hejade på Björn Ferry.

  Jag kan tänka mig så stilig Lennart kommer att vara och du hittar säkert något tjusigt i garderoben till den där stora festen.

  Ha en bra fortsättning på veckan och en riktigt trevlig lördag.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hejsan, låter snyggt med lila, vad ska du ha på dig då, nåt nytt? Nåt vi får se här i bloggen, kanske?
  Min nya s.k. frisyr lär ingen få se, jag lider!

  Må så gott, vi hörs.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan Berit!
  Så härligt med skidsemeter och sol.
  Har William hunnit bli 6 år tänk så fort det går.Så han fick gå i skidskola det var väl kul.
  Är han duktig nu då?
  Senast jag hade mina barnbarn byggde vi snökoja
  med två rum och det var väldigt kul.
  När jag kröp ut från kojan gick en man förbi och sa jasså är det vuxna som leker också.
  Då svarade jag att man måste passa på att leka när man har barnbarnen.
  Då sa han att det var kul att se någon som hade barnasinne kvar.
  Alltså är det inte så många vuxna som vågar sig på att ha kul.
  Trevlig helg önskar jag dig.
  Kram U-B

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem Berit!
  Förstår ni haft det fint i backarna och William är väl en riktig baddare på laggarna efter att ha fått gå i skidskola. Skönt att ni alla är välbehållna och armar och ben är på plats.

  Undrar vad du ska ha för fint på dig bredvid maken din som skräddat upp sig till kvällens festligheter.Det är så kul att få klä upp sig ibland och få känna sig riktigt fin. Ha nu en jättetrevlig kväll. Här blir det att kolla på OS och hålla tummarna för att Anja ska lyckas i Super-G.
  Kramen Sylvia

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!