fredag 30 juli 2010

Hemma igen

hillerodjpg


Ja, nu är vi hemma igen efter en härlig vecka i Danmark. Fotot är på Hilleröds Slott som är så vackert. Vi hade helt underbara dagar och veckan gick alldeles för fort.

Här hemma har vi hunnit med en del också denna vecka. Jag har varit med dotter Gunilla och barnbarnet Emelie på en dagsutflykt till Orust och Tjörn. Vi besökte varuhuset Göken på Orust som är lite miniatyr av Ullared och så var vi i Skärhamn på Tjörn och där fanns det mycket att titta på och en del härliga småaffärer. Lite shopping blev det alltså och det är mycket rea nu så då kan man ju passa på:-). En härlig dag med mycket skratt och roligt.

Igår blev det en liten golfrunda med sonen Magnus och hans sambo Carina. Lille William och Hugo var också med och det gick så bra. Bara det att Hugo är ju bolltokig och blir lite skällig varje gång vi skall slå ut våra bollar. Sen när dom ligger på green då bryr han sig inte utan ligger snällt vi vagnen. William har en egen liten golfklubba och slår lite slag mellan varven och börjar bli riktigt duktig.

Idag regnar det verkligen rejält här, men vi skall trotsa vädret och ta bussen in till stan för att äta lite god mat på Kometen. En gammal restaurang som har så god mat till rimligt pris. Restaurangen har en lång historia och är välbesökt.

Ha en skön helg alla!
beritrossigtag

4 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Så ni har varit i Danmark igen. Ni är verkligen i full fart. Hoppas att regnvädret snart är över så att ni får en trevlig kväll. Fast ni sitter väl inne, så då spelar det kanske inte så stor roll om det plaskar lite utanför fönsterna.

  Ha en fin helg både du och Lennart!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej, Berit!

  Den nya månaden lär få en blöt början hos oss.
  Nytt skyfall är på gång enl. SMHI. Många källare har ju svämmat över och en hel del trafikproblem har det varit.

  Tänk ändå att Kometen finns kvar, fantastiskt.

  Hoppas du fick shoppat bra saker när du var ute på resa igen.
  Läser att det är full rulle igen, ingen rast ingen ro... :-))
  Verkar som veckan i Danmark gav ny energi :-)
  Ha det gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Vad jag längtar efter en husvagn igen, komma ut och campa lite, fast vi skulle säkert hamna på fiskecampen i Hedtjärn och inte längre ;-). Fast vet inte vart den skulle stå när vi är hemma, dåligt med parkeringsplatser redan här. Men ni verkar haft det mysigt alla fall.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 4. Låter härligt att vara iväg så där. Själv sitter jag hemma och snorar.


  Hoppas du mår kanon vännen! Massa kramar

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!