fredag 2 juli 2010

Lite sommarlov

summer13

Hoppas att ni alla har det bra i sommarvärmen:-). Vi har ju längtat så efter värme och nu är den här iaf för ett par dagar.

Vi har varit på minisemester i Hamburg med barnbarnet William och hans pappa Magnus och vi kom hem Onsdag kväll denna vecka. Vi hade ju makalöst fint väder och Wunderland i Hamburg ja det var verkligen en höjdare tyckte William. Jag var inte med utan var hemma med Hugo i husbilen eftersom det var väldigt varmt den dagen och då kan inte Hugo vara ensam hemma så länge. Campingen var väl sådär, men man kan inte begära mer med det läget i en storstad. Vi hade det bra jag och Hugo och det var bara det att Hugo gillade inte att gå på promenad med massor av trafik runt sig, han är inte så van vid det:-), men vi fixade det vi skulle och sen hade vi det bra vid husbilen.

Efter Hamburg övernattade vi en natt i Hilleröd på en så underbar camping. När man kommer så blir man välkomnad av ägarinnan som tar i hand och visar var man skall stå. Allt är så fint och hemtrevligt på denna campingplats, man blir så hänförd och jag som campat mycket har aldrig upplevt något liknande. Nu hade vi också tur med vädret och det gör ju sitt till.

På hemvägen var vi hos veterinären i Helsingör för att Hugo skulle få sin tablett och en stämpel i sitt hundpass. Mysig veterinär och Hugo är ju som vanligt glad och tillgiven mot alla även veterinärer:-).

Nu vet jag inte hur det blir med uppdateringar, blir väl lite hipp som happ, men ibland kanske jag skriver några rader när tillfälle ges:-).

Ha en Underbar Sommar Alla kära nätvänner!


Beritnamnliteanimation

4 kommentarer:

 1. Så roligt med en semester i Hamburg. Att inte Hugo gillade storstadstrafiken kan jag mer än väl förstå. Men visst ska ni väl kunna peta in en vända till Gotland i ert schema.

  Ha det så gott på er Sälenvecka!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Tänk att ett välkomnande betyder så mycket, och är så svårt ibland att genomföra. Hilleröd låter som en plats värt att besöka. Danskarna överlag är mer gemytliga och inte så stela som vi svenskar.
  Önskar dig ett fint veckoslut, och må solen skina över dig!
  Kram fr syster Yster

  SvaraRadera
 3. Hej, Berit!
  Dags att packa igen och återigen ut på vägarna, läser jag här.
  Har för mig att du skrivit om just Hilleröds camping tidigare och hur trevliga dom är där och då är det ju kul att återkomma.
  Klart att Hamburg som är en storstad blir lite annorlunda, men alltid roligt att få se lite annat också.
  Hoppas nu att vädret håller i sig när ni ska upp till Sälen igen.
  Ha det nu så gott och njut av det vackra landskapet under resans gång. För visst är det vackert i Sverige!

  Nattiskramar, Agneta ( datorlös)

  SvaraRadera
 4. Hej Berit.
  Så härligt ni har det med era mobila resor, men nu är det nog skönt med lite avkoppling i Sälen, det förstår jag.
  Mejlar senare, det är liksom inte datortid som prioriteras nu, även fast det är svalt idag. (skönt!)
  Ha det alldeles underbart.
  Kram!

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!