fredag 1 april 2011

Nu är det vår på riktigt
BASKETJa, som ni märker så är jag bara så urdålig på uppdatering av bloggen. Jag har inte mycket att skylla på mer än att det har tagit tid att få nya datorn på mitt vis. Alla program som skall installeras och en del fick jag lite extra besvär med för att bli kompatibla med Windows7. Nu är det mesta klart och jag är nöjd.

Ja, våren har kommit till Göteborg kan man nog säga, inte fullt ut, men ca 5 grader på dagarna och en del solsken har vi haft i veckan. Nu går det också bra att ta hundpromenader i Gunnebo vilket vi tycker är härligt.

Ja, hundpromenader ja, Hugo var på rymmen förra veckan. Han var med husse ute i skogen inte så långt ifrån där vi bor. Husse hade inte mobil med sig. Hugo fick nys på något djur, kanske rådjur, jag vet inte och stack iväg som ett jehu. Husse väntade i 10 minuter sen gick han hem och frågade mig om Hugo kommit hem, men nej.Tillbaka till skogen och jag stannade hemma. Efter en halvtimme ungefär ringer det på dörren och en kvinna står utanför med Hugo i ett band. Hon hade hittat honom på vägen jagandes bilar en bit härifrån. Jag blev så överlycklig och glad och kramade om kvinnan och glömde att fråga hur hon visste var Hugo boddeLer). Ringde husse som blev så glad och dotter Gunilla och hennes man Stefan som också var ute och letade. Ja, allt slutade väl denna gång, men jag tror det dröjer innan Hugo får vara lös nu.

Nästa vecka är det Sälen igen och jag ser framemot det. Fortfarande är det mycket snö däruppe och det kan bli underbara dagar i backen om vi har tur.

Bärbara datorn är med så kanske får ni en hälsning från migLer.

Ha det så gott !

 

4 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Så bra att du fått ordning på din dator nu. Visst är det härligt med en ny snabb maskin!

  Nu väntar vi på lite värme och sol, så att vi kan få ut i trädgården och rusta. Idag har det varit så mulet och dimmigt och regnet har hängt i luften. Jag läste just att Thomas di Leva skulle haft en konsert i Visby i kväll, men den blev inställd p g a inställt flyg. Dimman gjorde att flyget inte kunde gå.

  Hoppas nu att ni får en riktigt härlig vecka i Sälen.

  Varma kramar till dig och Lennart!
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att det blev ett lyckligt slut på rymningen!
  Ha det gott i Sälen!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Nu är du väl jättenöjd med din nya dator och fått ordning på programmen. Du har väl Windows 7 kan jag tänka mig.Den är ju stabil och bra sägs det. Jag har 7:an i den stationära och Vista i laptopen men jag märker ingen större skillnad faktiskt.
  Så härligt det måste vara att få sticka iväg till Sälen. Hoppas nu ni får en underbar härlig fjällvecka.
  Så skönt att allt slutade väl med Hugos utflykt i det fria.
  Kram och ha en fin helg / Sylvia

  SvaraRadera
 4. Hej, Berit
  Men en sådan liten rackare Hugo är som lämnar husse sådär! Men vilken tur att inget hände honom och att det ännu finns hjälpsamma människor.
  Sälen blir säkert bra nu, för här är det fasligt trist med dis och lite duggregn.
  Ha nu en skön semester!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!