lördag 9 april 2011

Sälenveckan


krokus
Ja, nu går Sälenveckan mot sitt slut och det fattar man inte riktigt!

Vi har haft härliga dagar, inte så mycket skidor denna gång. Första dagarna var det dimmigt och lite regn emellanåt och sen kom solen och blåsten. Vi var kanske lite lata denna vecka också och det blev mest långpromenader med Hugo.

På Torsdagen kom dotter Gunilla och svärsonen Stefan samt deras labrador Laban 1 år hit och då blev det liv i luckan. Hugo och Laban älskar varandra, men är lite för livliga ibland. Nu var det första gången dom var ihop i flera dagar och det var väldigt nyttigt för dom. Vi gick långa promenader och dom blev ganska så trötta, men lite lek blev det ändå innan det var dags att sova.

Igår beställde vi mat från Lammet & Grisen och det blev en festmåltid verkligen. Lammfile, oxfile och fläskfile med potatisgratäng samt en förrätt SkagenToast. Vi var fyra, men beställde till tre och det blev ändå mycket över, så rejäla portioner och utsökt gott. Idag har vi ätit upp resterna.

Laban har åkt hem idag med sin matte och husse, han skall på kurs imorgon och ville inte missa det:-). Hugo har varit lite deppig idag verkar det som, men har sovit massor.

Imorgon blir det upp tidigt och packning, sen städning av huset och så hemresan ca 6 timmar. Önskar jag städade lika bra hemma som jag gör här när vi åker hem:-)).

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Hej Berit!
    Var mest nyfiken på om det skulle finnas en liten "vit ängel" här :-)
    Ser att ni haft det skönt på er Sälen tripp. Hugo verkar ha haft det kul och kanske saknar sin kompis Laban.
    Du städar nog så det duger även hemma :-)
    Kram Annkila

    SvaraRadera
  2. Hej Berit.
    Hoppas du har det gott. Mitt liv rullar på jag gör som jag alltid gör ler och ser glad ut.
    Har återigen bytt blogg och även bloggnammn. Glaamourmman gick i graven till förmån för Tokmorsan som också gått i graven och ersatts med Javamorsan ha ha

    hoppas din dag vart fin Kramar i massor

    SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!