torsdag 10 september 2009

Träningsvärk idag


Ja, inte är det så här jag gör idag. Har träningsvärk verkligen. Tog nog i lite för mycket igår kväll på yogapasset:-). Förhoppningsvis kommer jag så småningom att kunna nå tårna, men det kommer att ta sin tid misstänker jag. Härligt är det iaf och jag ser framemot nästa pass om en vecka. Tror att jag hittat min grej med det här. Har ju gått Friskis&Svettis mycket, men det är så snabba kast mellan golv och upp igen och det framkallar yrsel hos mig.

Vilken dag vi har idag. Underbart och jag bara njuter. Vi har just kommit hem från en långpromenad med Hugo i Gunnebo och tog en fika där i solskenet. Nu skall vi snart tända grillen och varje gång vi gör det säger vi, att ja nu blir det nog sista gången för i år. Idag blir det grillad kycklingfile med parmaskinka runt. Jättegott och till det potatis, bondbönor och lite god dressing. Nu börjar jag nog bli hungrig tror jag:-).

I helgen skall vi passa barnbarnet William och han vill åka till Torekov med husbilen och då gör vi väl det:-)). Skall ju bli ganska så bra väder sägs det och Torekov har blivit en pärla för oss och även för William. En härlig skog alldeles intill och där finns det troll:-). Så nu kanske vi inte hörs av mer förrän nästa vecka.

Köket börjar ta form. Maken kaklar idag vid fläkten och halva golvet är lagt. Skåpluckorna kommer i början på nästa vecka. Det jobbigaste är att jag måste röja ur en del skåp där jag haft massor med grejor som jag inte använt och måste antingen skänka bort eller kasta. Inte helt lätt när man börjar och så tänker man, ja men den här kanske är bra att ha:-)).

Ha en Underbar helg kära vänner så hörs vi av nästa vecka!


6 kommentarer:

 1. Låter som en bra helg planerad. Kom gärna och hämta min barn med ;)

  Hoppas tränignsvärken snart går över för dig vännen.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Ja du Berit, det var ett bra tag sedan, i alla fall jag, klarade av att utföra de övningar som bilden visar. Man behöver inte kunna sådant numera, går bra ändå.

  Klart att du får träningsvärk, för du använder förmodligen muskler som fått vila för länge. Yoga är ju lite finurligt på det sättet:-) Drar igång sådant man inte använt tidigare. Jag håller verkligen med dig när det gäller vanlig gympa, ett evigt hoppande upp o ner tills man blir helt snurrig.

  Så det är dags för Torekov igen? Låter härligt med en tur, så länge det är ljust ute och vägarna är fina, så lika bra att passa på innan höst o vinter kommer.

  I dag har ju varit helt underbart fint, men det märks ändå nu mot kvällen hur isig vinden är, för det drar kallt som attan.
  Tänk så härligt att kunna sitta ute o grilla så här års. Men har man bara varma kläder på sig och det är uppehåll, så går väl det bra att grilla långt in på hösten. Man får göra det så mysigt som det bara går.
  Unna sig allt det man drömt om men aldrig varken haft tid/råd till att göra.
  Jag önskar er alla en riktigt trevlig resa!
  Kram, Agneta

  SvaraRadera
 3. Ha det så skönt i trollskogen i Torekov! Hoppas att vädrets makter är med er!
  Kram till er alla 4!
  Syrran

  SvaraRadera
 4. Hej Berit.
  Kom och hämta mig också, jag vill åka med till Torekov;)
  Nej, men allvarligt talat, nu längtar jag till vår träff och du får mejla och tala om vilka dagar som passar dig. Du har ju verkligen fullt upp, jag är full av beundran. Och lite avis;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Jag trodde att yoga mer gick ut på avslappningsövningar.... man måste använda musklerna också tydligen...fniss. ja,det är säkert bättre och lugnare än upp och ner från golv till tak på Friskis. Jag brukar gå och simma en gång i veckan på vinterhalvåret och det passar mig jättebra.Skönt för alla leder.

  Vilket härligt höstväder vi har så ha nu en jättefin grillafton och en skön helg i Torekov med William.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 6. Vet du inte ens som barn har jag nått tårna så där
  Men att gå upp i brygga osv var jättelätt.
  Man måste ju ha olika förutsättningar även när det gäller kroppen
  Så duktig han är som kaklar själv , det vågade inte min karl så det fick en yrkeskunnig göra
  Däremot så bytte vi alla skåp själv, än så länge så hänger dom kvar :0)
  Ha en skn helg med William

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!