tisdag 29 september 2009

Lite halvförkyld

Känner mig lite seg och halvförkyld. Ingen svininfluensa iaf som väl är:-). Försöker preparera mig med lite extra Cvitaminer, om det nu hjälper:-).

Hoppas på att jag skall kunna gå på yogan imorgon för det är något som jag verkligen tycker om. Inte är det helt lätt att få ordning på min lite stela kropp, men det blir lite bättre för varje gång och efter ett pass så känner jag mig mycket mjukare i kroppen.

Ja, nu har hösten kommit på riktigt och idag var vi i Skatås friluftsområde på långpromenad med Hugo och jag frös lite i början, men efter en stund blev man ju varm förstås. Får nog börja plocka fram lite tjockare jacka och skor, har inte gjort det än.

Maken har börjat sin matlagningskurs och det är alltid spännande att höra vad han får laga för mat där. Det är bara män som går på kursen och det verkar som dom har riktigt roligt. Nu börjar det bli lite trångt i köket ibland när vi vill laga mat bägge två:-), nej det är ingen fara, men skönt att kunna turas om ibland och i Söndags lagade maken kålpudding och det var skönt för jag tycker inte det är så kul faktiskt med just kålpudding, lite omständigt. Nästa vecka skall dom laga fisk och baka bröd, spännande.

Förresten ni missade väl inte Här är ditt liv med Jan Eliasson i Lördags? Det var så bra och jag satt still hela tiden, vilket är mycket ovanligt för mig framför TV. Han är ju verkligen en intressant människa och har varit med om mycket och utfört många bra saker också. Blir spännande att se om det blir en kvinna på Lördag, borde väl nästan bli det.


6 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!
  Jaså har förkylningen slagit till? Hoppas att det inte blir något allvarligare av den och att du kan få gå på din yoga. Så trevligt att Lennart går matlagningskurs.

  Det skulle Åke också göra en gång för en massa år sedan, men han kom inte längre än till parkeringsplatsen utanför skolköket där de skulle vara, satt där och funderade en stund och sedan åkte han hem igen. Så i köket är jag ensam. Kåldomar och kålpudding gjorde jag förresten i förra veckan. Det tycker vi är jättegott.

  Vi såg också på Jan Eliasson i lördags. Han är en riktigt sympatisk och trevlig person med glimten i ögat. Men jag gillar inte Oldsberg något vidare i den här programledarrollen, fast det blir kanske bättre.

  Krya på dig nu Berit och hälsa Lennart så mycket!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Usch då, förkyld igen! Det är bra att du tar C-vitamin!
  Jag tittade också på Jan Eliasson, men jag tyckte det var lite segt, så jag gick ifrån! Jag lyssnade på Lill och hennes underbara låt Sommardans. Den vill jag ha! Jag har letat på nätet men där finns inte ens snutt.
  Får kolla i en skivaffär.
  Krya nu på dig!
  Kram syrran

  SvaraRadera
 3. Med flunsa i kroppen ska man hålla sig borta fr. motion säger doktorn!
  Så hoppas du mår helt bra innan du fortsätter din utbildning till "ormmänniska"...för man blir väl så där vig?
  C-vitaminer är nog bra men om du dricker alkohol så är väl det bästa att försöka peta i sig lite konjak med kokt vatten och socker i. Svettas man gott om natten och nästa dag är bassiluskerna puts väck:-))
  Tror även at dom i Danmark har en s.k. Grogg mot flunsa. Kanske det är varmt vin...! Hur som helst, varmt ska de va!
  Vilket fint höstkort du har överst:-)
  Har blivit lite lat av mig och inte uppdaterat min gåvosida på evigheter men någon dag snart så kanske det blir av.
  Krya på dig, vännen!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 4. Vad kul, då behöver inte du jämnt laga mat. Här får man inte ens hjälp med vad man skall laga. Frågar man så får man frågan vad finns det, när jag rabblar upp vad det finns så får man svar "ja, men gör nåt av dom då". Goddag yxskaft säger jag bara.

  Attans, glömde bort att det var Här är ditt liv i lördags. Jag brukade alltid titta på det förut, fast jag tyckte det var bättre förut.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 5. Jag undrar vad du blir bjuden på ikväll för spännande mat.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Tack för ditt besök hos mig. Ville bara kika in för att önska dig/er en trevlig helg med mycket god mat;).
  Liksom du satt jag trollbunden av Eliasson. En person med verklig entusiasm och en underbar känsla för sin familj trots alla uppdrag. Hur hinner en del och orkar.
  Kram Christina

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!