torsdag 17 september 2009

Veckan slut igenÅter en vecka har snart gått och vilken vecka sen med underbart väder varje dag. Vi har grillat och suttit ute nästan varje dag och så säger vi att nu blir det nog inte mer grillat i år:-).

Köket börjar ta form och luckorna är snart på plats. Blev verkligen jättefint att lämna in och få målade luckor. Vi tog antikvit färg och är helnöjda med det. Istället för att kanske betala 25-30 tusen för ett nytt kök så fick vi ett för 6000:-. Helt fantastiskt tycker vi.Sen har vi bytt till en ny rostfri fläkt och lagt in ekparkett också, men eftersom köket inte är jättestort så blev kostnaden för golvet ganska liten.

Vi rensade alla våra skåp samtidigt som luckorna var borta och det var en upplevelse i sig. Vi hittade så mycket saker som vi inte använder och det blev bara bort med det. Vi kan ju inte samla på oss så mycket saker, det liknar ju ingenting:-). Är jag på slänghumör då är jag livsfarlig, och det var jag verkligen denna gång:-). Hoppas jag inte ångrar mig.

I helgen som kommer skall vi på avskedsfika till barnbarnet Emma som skall ge sig iväg till USA på ett år för att jobba som aupair. Så spännande det blir för henne och så mycket nytt hon kommer att få uppleva.

Yogan går framåt och det var inte lika stelt igår även om vi hade en ny övning där vi skulle ligga som en fjäril:-), ja inte tror jag att jag såg ut som en fjäril, men skönt var det och gjorde säkert gott för lår och rygg. Jag skojar med att jag kan snart söka till cirkus när jag fått ordning på kroppen, för jisses så vi drar ut alla muskler och leder.

Ha nu en go helg alla!

6 kommentarer:

 1. Hittade hit via Astrid, fast jag var inte riktigt säker på att det var du *S*. Men sen läste jag lite längre ner att ni varit i Sälen, och jag vet bara en Berit som varit i Sälen på sista tiden, så då visste jag att jag hittat rätt.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 2. Förstår du är helt salig över ert nya kök.Så fint du kommer att få det.Där tillbringar man den mesta tiden tycker jag och ett bra tillfälle att kasta allt som man har tryckt in i skåp och lådor under många år som man aldrig får någon användning för.
  Vårt kök är nu fyra år och också antikvitt. Gillar vitt en färg som jag tror man inte tröttnar på så fort.

  Yoga låter så himla kul ...är lite avis :-)skulle så vilja gå en kurs men det kanske kan bli längre fram.Tänk att man har så fullt upp som pensionär så man inte hinner med allt man vill det verkar ju inte vettigt :-)

  Roligt att du gillade min pulsvärmare. Sätter upp
  beskrivningen på bloggen i morgon om någon mer vill ha.
  natti natti!
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Tänk vad tiden går :-( Tyckte inte det var sååå länge sedan Emma pryade hos dig :-))

  Det är inte utan att jag får dåligt samvete med tanke på alla prylar som står i köksskåpen :-( Men det gäller att vända på sakerna innan dom åker i soporna, för tänk om det är något fr. Rörstrand eller annat. Kan man få en liten slant för :-) Allt går ju att sälja och jag tycker att idén med "garage-sale" är god.

  Måste kännas skönt med lite nytt i köket som ju är en plats man är på stup i kvarten. Vitt gillar jag för då kan man ju växla färger på gardiner och annat smått utan att det stör, så förnyar man ju hela tiden på det sättet också.

  Ha det gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 4. Jag känner hur du trivs i ditt ny kök. Det är så skönt att få en nystart för det blir så mycket roligare att laga mat t.ex
  Jag kastade också mycket när vi gjorde om även om jag fick plats med mer för vi tog skåp som går ända upp till taket.
  Men så jag skrattade förlåt.....men jag såg mig själv som fjäril på ett golv.
  Ja både kul och jobbigt med barnbarn som åker iväg så där långt bort.
  Men genom datorn och telefon så kan man ju ha bra kontakt.

  SvaraRadera
 5. Godmorgon Berit!

  Fast du kanske varit i farten länge, det har i och för sig jag också, men just nu är det datorpaus i fredagsrustandet. Jag ska byta i sängarna och köra några tvättmaskiner hade jag tänkt, för det är lika strålande väder idag också. Är hösten så här har inte ens jag några problem med att stå ut med den.

  Så härligt att köket börjar bli klart och att du har fått rensa ut, det känns alltid bra när man får göra sig av med en massa prylar som bara står och samlar damm.

  Det måste vara en härlig syn - att se dig och de andra ligga som fjärilar! Jag har lite svårt att föreställa mig synen.

  Hälsa Lennart så mycket och ha en riktigt fin helg!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 6. Såklart det är ok, lägger till dig på min lista också. Tack för lyckönskningarna.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!