torsdag 18 mars 2010

Våren är på ingång

 

 

fagelholktema

Här kommer lite från mig som fortfarande är lat och oinspirerad:-).

Dagarna rinner undan och jag tycker inte jag får något vettigt gjort. Jo, något gör jag väl kanske, men latmasken sitter i mig ännu:-).

Tegelväggen börjar ta form, så det är tur att maken inte är lika lat som mig. Nu är det bara fogningen kvar och det blir riktigt snyggt tycker jag.

Jomen nu glömde jag ju nästan att berätta om den härliga träffen med gamla arbetskamrater vi hade i Lördags. Vi är sju stycken som träffas några gånger om året och äter god mat och har jättetrevligt.
Denna Lördagen var vi hemma hos Hasse och Britt som dom heter och Hasse som gillar att laga mat hade gjort en förrätt som var så god med en typ av gubbröra med matjessill i tunnbröd och sen en huvudrätt med oxfile och en sparris omlindad med bacon och till det riven potatis och purjolök som sen stekts. Jättegott!!! Till efterrätt en tårta med maräng, grädde och dajm. Jag älskar dajm så det var perfekt. Kvällen var så härlig och det blir alltid lite sen hemgång:-).

Hugo som låg över hos William och hans mamma och pappa hade det jättemysigt och lyckades få tag i en ballong och äta upp den. Det har hänt en gång innan, han älskar ballonger och vi har haft full koll på honom, men inte har det kommit ut någon ballong denna gång. Vi har kanske missat den. Han verkar för övrigt må jättebra så det är nog ingen fara nu längre.

3 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Visst är det härligt nu när våren äntligen är på gång även om det går långsamt i år. Vi har ännu jättemycket snö och det lär ta ett bra tag innan allt är borta.

  Nu är jag lite sugen på att börja vårstäda och fixa, men vi väntar ju ännu hantverkare och innan målarna är färdiga är det ju ingen större idé. Slipdamm har ju en förmåga att sprida sig i hela huset.

  Så trevligt att få träffa gamla arbetskamrater och vilken härlig middag ni fick. Det vattnades riktigt i munnen när jag läste om den.

  Hoppas att den där ballongen kommer ut, så att inte Hugo får ont i magen.

  Varma hälsningar till dig och Lennart!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej syrran!
  Lat tror jag absolut inte du är, du bakar ju och står i! Någon måste ju serva din hantverkare.
  Jag önskar dig en riktig mysig helg!
  Kram fr syster Yster

  SvaraRadera
 3. Nu vart jag ju hungrig, det där lät kanongott.

  Hoppas att det gick bra med ballongen. Våra agilityledare har ju jaktcockrar, och en av dom hade en gång ätit en strumpa. Det hade kostat 26000 kr. Men det är ju tur att det finns försäkringar.

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!