söndag 10 oktober 2010

En härlig höstsöndag

 

 

 

award


Tack Astrid för den fina awarden !

Ja, att skriva tre saker som ligger mig varmt om hjärtat är inte så svårt:-).

1. Min familj är ju det käraste jag har.

2. Barnen i världen, jag är fadder sen många år tillbaka och att så många barn far illa berör mig mycket.

3. Min dator, den håller hjärnan igång och det är nog bra när man börjar bli lite till åren, fast i själen är jag inte så gammal:-).

Jag skickar inte awarden vidare, jag tycker alla mina vänner skall ha den och det är bara att hämta den för alla som känner sig manade:-).


Idag har vi gått runt Stora Delsjön här i Göteborg och det var så härligt och även om jag fick lite mer ont i höften så var det värt det.Hugo mötte massor med andra hundar och det blev intressanta möten för honom. Hugo är ju kastrerad sedan i våras, men jag undrar ibland, funkade det verkligen:-)).

Sjön låg så vacker och inte blåste det alls och färgerna på träden runt sjön var så vackra, ja det var verkligen en underbar promenad.

Högtrycket skall ligga kvar i veckan och det ser jag framemot.

5 kommentarer:

 1. Hejsan, Berit!

  Så bra att den mjölkvita dimman var borta när ni var uppe i Delsjön.
  När jag tittade ut genom köksfönstret för att njuta av höstfärgena så såg jag inte ens höghuset i Kallebäck, än mindre skogen vid Kallebäckslider. Det var på snäppet att jag såg Mölndalsvägen.
  Men så lättade dimman för en stund och jag ser hur träden sakta börjar skifta färg.
  Men den dimman är då inget att leka med, för jag tänker alltid på Landvetter flygplats som så många ggr. fått problem p.g.a. just dimma däruppe.
  Hoppas innerligt att din höft sköter sig som den ska framöver. Men innan Osteopaten drar och sliter i den borde du först göra en röntgen för att få en korrekt diagnos så att det inte blir värre. Osteopater har ingen röntgenblick som bekant.
  Du har väl läst var dom ska sätta upp betalstationer...idioterna? Jodå, utanför där jag bor:-( Det innebär att man helt sonika drar en sträck mitt i ett bostadsområde så att tillgången till Maxi, apotek, post samt vårdcentral blir bruten. Såvida man inte vill betala extra för att få hem det viktigaste!
  Det innebär att samtliga boende i detta kvarterat kommer att ta bilarna ner till stan....snacka om trängsel! Vika dumheter dom hittar på. Jag blir så arg så jag får snart hjärnblödning. Gränsen till Mölndal går inte här, utan vid Lana, där den gröne vagnen alltid vände "förr i tiden". Många små barn kan inte komma till Buråsskolan med bil utan att betala och vem släpper de små att promerera på egen hand? Usch, så ogenomtänkt detta idiotiska påfund är.
  Men än är väl inte sista ordet sagt, hoppas jag. Att inte kunna ta sig till närmsta butik i sin egen stad är ju vansinne. Du kan däremot börja använda båe Ica Maxi och Willys om du vill. Båda butikerna ligger c;a 5 min. härifrån. Men en betlstation ska sättas upp här på min lilla gata. Det innebär att Örgryte kolonilotter inte går att nå utan att betala....suck.
  Suck för inkompetenta människor.
  Liseberg lär inte få så många besökare som kommer med bil söderifrån och som ska parkera vid Liseberg Södra.

  Ha det så bra och hoppas att du får ordning på din höft!!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 2. Ja det var ett klokt val att ge den til alla
  Ha det riktigt bra i höstblåsten

  SvaraRadera
 3. Hej Syrran!
  Jag har också njutit av fint och soligt väder i sommarstugan. Jag satt mot stugväggen och "solade".
  Hoppas att din höft är bättre.
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Hejsan Berit!

  Tittar bara in för att säga grattis på namnsdagen. Det är ju Berit idag! Grattis, grattis!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. Hej Berit!
  Du är inte ensam om att vara dålig på att uppdatera din blogg. Jag skulle bara göra juluppehåll :-) men nu kör jag igång :-)
  Att kastrera betyder tydligen bara att dom inte kan göra valpar :-) samma med Rasmus å Roffe. En av dom ylade som en varg i sömnen, man kan ju böra fundera :-)
  Kram från oss!

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!