onsdag 20 oktober 2010

Sälen har fått första snön

salen1 salen2

Ja, så här såg det ut när vi vaknade idag. Visst det var snöblandat regn igår när vi gick till sängs, men det trodde vi skulle vara borta idag, men så fel vi fick.

Det var inte bara snön som ställde till det, vi hade inget vatten, det var en läcka någonstans i området. Ja, det var inte så roligt, men vi hade ju husbilen och där fanns vatten att hämta. Tänk vad man är bortskämd med att vatten och el det skall bara finnas.

När man tittar ut i backarna ser man snökanonerna i full gång, det gäller att få det fina underlaget innan säsongen börjar.

Vi har tagit två härliga långpromenader i sol och snö idag och Hugo verkar tycka det är så härligt med snön. Matte däremot oroar sig för hemresan på Lördag, vi har ju inte dubbat på husbilen, men enligt käre maken så är det allrounddäck. Jag får väl lita på honom, han brukar fixa det mesta.

Vattnet har nu kommit tillbaka på em och det är bara så skönt.

Skall börja med middagen, fläskkotlett med stekt potatis och så grönsaker till det. Enkelt men gott:-).

3 kommentarer:

 1. Så mysigt med snö ;) Nej, jag tycker nästan synd om er. Det var väl ingen skidvecka ni tänkt er precis. Men fotona blev fina!!

  Lagom med snö och solsken - det kan ju bli riktigt fina dagar.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vilket elände det kan bli när vattnet inte funkar. Vi är nog lite bortskämda med det men så bra att ni kunde fixa det ändå.
  Snön blev väl en riktig överraskning och så härliga snöbilder du fick. Har ni skidor tillhands så blir det väl en tur i backarna.
  Ha det så gott.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte om ni har kommit hem nu, men troligen, och jag hoppas att din oro för hemresan är över! Snön kom lite tidigt tycker jag. I Malmö har vi inte sett någon snöflinga. Jag tror inte ens att det har frusit någon natt! Vi firar höst fortfarande med massor av löv på träden!
  Ha det gott syrran!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!