torsdag 7 oktober 2010

Härliga höstdagar

 

berithosthalsning


Som vanligt är jag dålig på att skriva här och jag hoppas på att bli lite bättre framöver:-), men jag lovar inget.

Idag har jag varit på shoppingtur och inhandlat en kappa i svart till mig och den var så härlig. Inte hellång utan en bit nedanför knät och lite utställd i modellen. Inte så billig, men en fin kvalite och jag köper inte ytterkläder så ofta faktiskt, annars är jag lite klädtokig, men skor och ytterkläder hör inte till mina favoriter:-). Frölunda Torg har blivit ett riktigt fint shoppingcenter här i Göteborg och där finns alla affärer som man kan önska sig.

Jag har fått problem med en höft och vet inte om det bara är en inflammation eller något annat. Har varit hos en osteopat i Måndags och hon trodde mer på inflammation och nu skall vi testa några gånger och se, annars får jag bege mig till doktorn och begära röntgen. Jag hoppas på det bästa. Jag som älskar att vara ute och promenera vill ju helst fortsätta med det.

Vi har väldigt fint höstväder här just nu, varmt och skönt och vi satt faktiskt ute i Tisdags på em och drack kaffe, helt underbart.

Hugo börjar bli så duktig nu på att vara lös på promenaderna och när vi ropar Hit så kommer han som ett skott, men såklart är det en fågel han får nys på då är det pang på om vi inte är uppmärksamma nog. I förra veckan när vi var ute fick maken syn på en älg, men som tur var så verkar inte Hugo märka av just älgar och det är jag glad för. Jag vände direkt och maken tyckte nog jag var lite larvig, men älgar har jag respekt för och vill inte korsa vägen för dom:-).

Imorgon är det Williams eftermiddag hos oss och han är så härlig. Nu när han börjat på fritids så är ju allting så coolt och ballt och vi får höra så mycket roliga saker. Han verkar trivas jättebra med sina kompisar och det är så härligt att se när vi hämtar hur roligt dom har. Ändå är det väldigt roligt att han fortfarande kommer springande och är glad när vi kommer och gärna vill komma med.Snart ändras kanske det också och kompisarna blir viktigare än farmor och farfar, så det är bäst att njuta av detta just nu. Onsdagar em och Fredagar em och vikta för William.

Ha en go helg alla!
beritrossigtag

3 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Hoppas att du får hjälp med din höft.Jag trodde ju också att det var något med mina höfter, att jag fått atros eller något, med de är en inflammation i ett muskelfäste i bäckenet som gör att nerverna är irriterade. Jag är mycket bättre nu, men känner att jag blir väldigt trött i ryggen när jag står mycket.

  Jag förstår att det är roligt att William gillar farmor och farfar, det gäller att ta vara på tiden, för de växer ju så rasande snabbt. Vårt äldsta barnbarn, som är här hos oss nu, är en ung man på 21 år. En man som vi egentligen känner ganska dåligt. Vi har ju aldrig haft förmånen att få en vardaglig kontakt med dem. Det är lite tråkigt, men ingenting att göra något åt.

  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Du har en present att hämta i min blogg

  SvaraRadera
 3. Hoppas din höft är bättre. Inflammationer av alla de slag kommer ofta smygande hösttider. Se till att få röntgen på höften om du inte snart blir bra.
  Så du har köpt en jättefin kappa läser jag. Här är en till som handlat en kappa men säkert inte så fin som din. Svart till färgen inte så lång, modell trenchcoat med skärp och fodrad, en riktigt ur o skur modell... Ja, jag gillar den.

  Så fint att ni får ha William hos er då och då. På så sett brukar ofta den fina kontakten hålla i sig även när barnen blir vuxna.
  Just nu har vi härliga höstdagar här.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!