söndag 17 oktober 2010

Sälen sista veckan för i år

 

 

Salensolnedgang

Nu är vi i Sälen igen efter att ha varit i Örebro igår och valt nya veckor för nästa år. Det blev precis dom veckorna vi ville ha och vi var så nöjda när vi fortsatte mot Mora för övernattning där.
Moraparken har jättefin camping och vi blev så förvånade att det var så mycket husvagnar och husbilar där. Vi vari verkligen inte ensamma alls:-).

Idag kom vi till Sälen och solen har varit så härlig hela dagen och bilden ovan tog jag från terassen när den höll på att gå ner-

Hur länge vi stannar denna vecka beror lite på väder och vind.Blir det regn varje dag, ja då beger vi oss nog hemåt något tidigare än Söndag. Imorgon tänker vi vandra uppför Hundfjället och ha med lite gott fika.

Hugo får nu chansen att visa att han kommer på inkallning och det verkar faktiskt som han blivit mycket bättre på det. Förra veckan råkade han komma när ett elstängsel när han var med husse i Gunnebo och den dagen lämnade han inte husse en meter, men sen var det ju glömt till nästa dag:-) fast inte så långa utflykter längre när han är lös.

3 kommentarer:

 1. Hoppas att ni får en riktigt härlig vecka i Sälen!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni har en lyckad fjällvecka med fint väder. Här har vi det väldigt blåsigt med friska vindar.Kanske snö och halka när ni ska hem. Kör försiktigt.
  Ha det gott!
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Önskar er sköna promenader i Sälens omgivningar!
  Kram till er alla 3!
  Syster Yster

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!