onsdag 19 augusti 2009

DanmarksemesterHugo efter besöket på Legoland liggandes på bordet i husbilen helt utslagen.


Legoland, änder som trivdes bland alla minibåtar och hus.Nu är vi hemma igen efter härliga dagar i Danmark med massor av upplevelser. Vi började med Legoland och var där från kl. 10,00 till 19,00 och William kunde inte slita sig från Miniland med alla byggnader, tåg, bilar och båtar. Allt rör ju på sig också så vi fick kuta runt och hålla koll på honom hela tiden:-). Hugo fick vara med också och han hade ju full koll på William.

Bilden på Hugo var efter Legoland och han var helt slut och somnade på bordet i husbilen bredvid William som är hans stora idol:-). Vi låg på en så jättefin camping. Danmark kan verkligen det här med campingliv. Vi ligger långt efter i Sverige. Det märker vi som varit runt i sommar även i Sverige.

Efter Legoland åkte vi till Köge en mysig liten stad. Därifrån tog vi tåget in till Köpenhamn och där gick vi Ströget hela vägen fram till Nyhavn. Där tog vi en båttur runt Köpenhamn och in i kanalerna, jätteintressant och mysigt. Hugo fick åka med, inga problem alls och han börjar bli en riktigt duktig liten vovve nu på att vara med på alla ställen. Efter båtturen åt vi middag på en mysig liten uterestaurant och även där låg han så snällt under bordet hela tiden.

Nästa dag var det hemfärd och det blev också lite sommarrodel vid Hallandsåsen för William och pappa Magnus. Farfar Lennart provade också på det och verkade gilla det jättemycket. Lilla jag är ju för feg för såna strapatser:-)).

Idag har vi varit i Borås Djurpark med William och barnbarnet Emelie. En härlig dag med precis lagom varmt och soligt. Nu sitter vi här lite trötta ikväll och vilar upp oss för morgondagen då vi skall ha William igen:-). Dagiset han skall börja på öppnar inte förrän nästa vecka. Vi har roligt och han har roligt, bäst att passa på att njuta, tiden går så fort:-).


6 kommentarer:

 1. Ja det gäller att passa på som du skriver
  För tiden passar inte oss den bara rullar på
  Ser ut att ha varit en trevlig tur

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ni haft en trevlig tur i Danmark!
  Hoppas allt är bra annars nu när helgen stundar igen!!
  Massa kramar Linda

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!

  Vilken härligt tripp ni har gjort. Jag kan tänka mig att William var lycklig där på Legoland, det måste vara en dröm för en sån där liten kille. Och så då lille Hugo som får hänga med överallt. Jag förstår att han är till stor glädje.

  Hoppas att ni får fina dagar nu med William och en riktigt trevlig helg!

  Kramar till dig och Lennart! /Ingrid

  SvaraRadera
 4. Ni är verkligen aktiva! Hälften av vad ni håller på med skulle göra mig "dötrött"!
  Roligt att det fungerar så bra med Hugo på resorna men så är han ju också VÄLDIGT positiv till allt!
  Kramar till er alla tre!
  Marianne

  SvaraRadera
 5. Hejsan Berit!
  Så många trevliga turen ni gjort och vad kul för William att få uppleva så mycket kul så liten han är. Vilka härliga minnen med farmor och farfar,han sedan kan glädjas av när han blir en stor kille.
  Ha det så gott!
  kram Sylvia

  SvaraRadera
 6. Hejsan, Berit!
  Jösses då, jag blir trött av att bara läsa om alla aktiviteter. Kul att ni orkar hänga med i svängarna, för de där små liven har energi till max:-))
  Men så länge alla trivs och har roligt och kameran är med för att föreviga dessa ljuva ögonblick, så är det ju bara så härligt. William kommer att ha många fina minnen framöver. En förmån som inte alla har i dagens läge då många mor/farföräldrar fortfarande jobbar eller bor på annan ort.
  Så det är ju perfekt att detta underverk kom till världen just när ni har ledig tid för honom.
  Måste också vara en lycka för föräldrarna att slippa ha bekymmer för lillen när dagiset har stängt.
  Det gäller att passa på och njuta:-)
  Ha det så bra/Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!