lördag 17 oktober 2009


Ikväll är jag sådär riktigt trött som jag inte varit på länge:-), men så har det varit två intensiva dagar, men roliga.

Igår var det först lite städning(med hartassen som jag brukar säga), sen hämtning av William och en massa bus på em. Därefter en härlig middag på en restaurang vid Liseberg och sen till Rondo för showen med Jerry Williams. Jisses vilket hålligång det var på honom och hans dansare. Det var svårt att sitta still faktiskt, man ville röra på sig:-). En helt underbar kväll och han tog alla gamla härliga låtar som jag gillar. Toppen, toppen säger jag!!!

Vi var hemma ca 24,00 och isäng på en gång för att stiga upp kl. 05,00 på morgonen. Vi skulle på möte i Örebro och vara där kl. 10,00. Det gällder våra andelar i Sälenstugan och det får man ju inte missa. Så det var bara rätt in i dushen och sen på med kläder och iväg. Vi var framme i god tid och det blev ett roligt möte som vanligt. Vi är tio familjer som träffas en gång om året och fördelar veckorna enligt ett väldigt bra schema som är så rättvist. Vi fick nästan dom veckor vi ville ha och var nöjda och glada. Efteråt så äter vi lite tillsammans och pratar och det är lika roligt varje år att träffas.

Hugo har varit hos barnbarnet Sandra och hennes sambo Mikael över natten och han trivdes så bra och var jättesnäll enligt Sandra. Inga problem alls. Hugo är ju en social vovve och är glad bara han får vara med och ha roligt.

Nu sitter vi här lite trötta efter allt, men imorgon blir det sovmorgon det kan jag säga:-)).

3 kommentarer:

 1. Han är bra Jerry Williams, fast för några år sen höll det på att bli för mycket. Vi var på nån julshow i Västerås och han var en av dom som var där. De visade showen på storbildsskärmar också, och de filmade Williams så nära så man nästan såg lagningarna längst bak i munnen på han. Det kanske var lite onödigt :-).

  Kramizzar
  Marketta

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken lördag ni hade!
  När man är "gammal" så behöver man flera dagar efteråt att igen sig på. Tur att man inte svirar för ofta!
  Njut av sovmorgonen imorgon!
  Kram fr yster Yster

  SvaraRadera
 3. Ja du Berit, inte kan man påstå att du är "lite lat" som du skriver i ditt förra inlägg :-))
  Det blev väldigt "tight" med både Jerry Williams och så upp i arla morgonstund för nästa begivenhet.
  Jösses, vilken kondition ni har. Så levde man ju när man var runt 20-30 nästan dagligen, men sedan blev det lite lugnare :-)
  Nu får du allt ta och vila upp dig ordentligt efter allt detta, även om jag förstår att det var jättekul.
  Ha det så bra och simma lugnt :-)
  Kramisar, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!