onsdag 14 oktober 2009

Lite lat är jag
Nu har jag varit dålig på att skriva här igen. Dagarna bara försvinner för mig och ibland är det som man tycker att man inte har något att skriva om:-).

Idag har jag och William varit ute och åkt buss in till stan och vi gick och fikade och så tittade vi lite i leksaksaffärer och han pekade på vad han önskade i julklapp. Sen när farfar kom hem var vi och tittade på bilar, vi skall byta bil snart och William älskar bilar så det är inga svårigheter att få med honom på sånt:-).

Jag har börjat läsa Camilla Läckbergs nya bok Fyrvaktaren och den är riktigt bra, har läst nästan alla hennes böcker och hon skriver på ett bra sätt, fast ibland lite rörigt kan jag tycka.

På Fredag blir det en härlig dag med Jerry Williams show på kvällen. Vi gillar honom båda två och sonen Magnus och hans sambo Carina skall också med. Lite god mat innan och sen show, vilken kväll som väntar.

Jag har lagt en ny bild till min profil, den andra var lite för gammal och jag har blivit några år äldre sen det fotot:-).

Läste just i kvällstidningen att det kan bli snö och rusk i helgen, fattar inte varför kvällstidningarna älskar att skärra upp människor med än det en och det andra.9 kommentarer:

 1. Godafton, sköna dam.
  Så fin du är på fotot, jag vet ju hur snygg du är i verkligheten också förstås så jag blev inte förvånad.
  Må så gott och ha det kul på showen, den gubben är det ju fart i, det må jag säga.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken gullig bild, scrap, LO, du har gjort på Hugo! Och vilken fin bild på Hugos matte!
  Fyrvaktarn, vill jag också läsa. Gillar Camilla!
  Ha en riktig toppenkväll med Jerry W.
  Kramar från syrran

  SvaraRadera
 3. Hejsan, Berit!
  Tänk ändå så duktig lille William är som klarar av en runda i leksaksbutiker utan att köpa något alls:-)
  Du var också duktig! Det hade då inte JAG klarat av :-)
  Har en förmåga till att alltid köpa något litet, i alla fall, för det är ju så kul:-)

  Men usch då, pratar du redan om julen? Fattar inte att det snart är dags för den högtiden igen.

  Låter ju bara såååå härligt att få gå ut en kväll och bara njuta av lite härlig gammal Rock med Jerry Williams. Att karln orkar? Otroligt vilken energi och kraft han har den mannen. Det kostar nog på, att stå på scen en hel kväll.

  Så har du bytt frisyr, ser jag på nya fotot :-)Lite fylligare vid sidorna och klädsamt tycker jag, av fotot att döma. Ser ut som du har så där tjockt och gott hår, inga tunna stripor som silke, där inte :-))
  Du får ha det så gott med allt som väntar under veckan. Full fart som vanligt, läser jag:-))
  Byta bil gör man ju inte i ett nafs inte. Mycket som ska stämma in.
  (Har inte jag fått en lite "underlig" kommentar i min gästits ? Den som läser min dagbok vet ju att jag lever än)
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 4. Hejsan Berit!
  Ni har fullt upp som vanligt ser jag. Lille William håller igång er och han planerar redan för julen. Min yngste son är en julgalning och han har redan laddat upp foton med julpynt på facebook. På midsommarafton brukar han påminna mig om att "nu är det bara 6 månader till jul".

  Ni kommer säkert att få en trevlig kväll med Jerry William. Åke och jag var och såg honom på Hamburgerbörs och det var jättebra. Nu är det i och för sig ganska många år sedan, men har är ju still going strong.

  Ha det så gott Berit!
  Kram Ingrid

  PS. Det var ett fint foto av dig. DS.

  SvaraRadera
 5. Hej Berit!
  En mycket fräsch 60+ are om jag får säga mitt. Åka buss ska jag också göra med mitt barnbarn Anton en dag, han blir 2 år den 1:e december. Han fullkomligt älskar bussar.
  Åh va jag blir avundsjuk när ni ska gå och se Jerkan, jag fullkomligt älskar den typ av musik. Vi har pratat om att vi också ska gå, så vi får se när det blir, vi är den typen av människor som snackar om va vi vill göra, men sen blir det inte av.
  Ha det nu så bäst och ge Hugo en nospuss från mig.
  Kramiz från Eva (Evlin)

  SvaraRadera
 6. Hej Berit!
  Vilken härlig bild av dig den är klart snyggare än förra.
  Hoppas ni fick en fin kväll med Jerry Williams
  han är det fart på ännu.
  Camilla gillar jag så fyrvaktaren var ett bra tips för mig.
  Kramisar U-B

  SvaraRadera
 7. Till med en ung jänta som jag skulle nog gilla att gå och se Williams :) Han är ju bra på nåt vis även om jag inte gillar sån musik alls *S*

  Hoppas du har det fint vännen Massa kramar

  SvaraRadera
 8. Gokväll Berit!
  Håller med ,visst går dagarna fort. Måndag och genast är det fredag.Vi skulle nog också behöva byta bil men den vi har en Masta 1999 hmhm....men går som en pärla och vi använder inte bil i stan så mycket vintertid så den får allt hänga med ett tag till.
  Kollade upp min orkidé efter jag såg ditt vackra foto och som jag sa stod och tjurade bakom gardin.Kan du tänka dig att det kommer något smått grönt på två blommstänger.Fortsättning följer.
  Ha en kul kväll med Jerry Williams och en trevlig Helg!
  Kramar Sylvia

  SvaraRadera
 9. Jag har också bytt bild på mig själv men inte i bloggen än.
  Jag börjar se gammal ut men det är väl ok att få patina

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!