lördag 18 juli 2009

Karlsborg


Husse och Hugo utanför bagarstugan vid Karlsborgs Fästning. Här bakades det bröd i stenugn och vi drack kaffe med goa hallongrottor till:-).

Vi kom hit igår från Stockholm där det bara blev en natt på Ängby Camping. Lennarts syster var upptagen på annat håll och då bestämde vi oss för att åka vidare. Vi har varit i Stockholm många gånger och det var lite för varmt för Hugo insåg vi med stadspromenad.

Karlsborg är en härlig plats att vara på och vi återkommer nästan alltid hit lite då och då.Campingen är så mysig och allt är så rent och fint både duschar och toaletter, inte alltid att det är så.

Igår var det så varmt och soligt när vi kom, idag är det soldis och lite kyligare vilket gjorde att vi tagit en långpromenad bort till fästningen på fm med Hugo. Det väntas ju regn, men vi får se kanske klarar vi oss här. Hörde att det regnade i Göteborg och blir det regn här så drar vi hemåt imorgon och startar om senare i veckan mot Österlen och kanske lite golfande:-).

Ikväll skall det bli dans på campingen, spännande för vi ligger alldeles intill dansbanan:-). Kanske blir det en svängom, man vet aldrig, vi älskar ju att bugga lite fast vi inte är så bra på det:-)).6 kommentarer:

 1. Så härligt ni har det Berit! Jag hoppas verkligen att ni tar er en svängom!

  Ha en riktigt härlig helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vi håller tummarna för att det inte ska regna mera. Fast tyvärr så ska det komma en del de närmaste dagarna =(
  Det lät gott med kaffe och Hallongrottor.
  Ha det gott
  Kram
  Leila

  SvaraRadera
 3. Tack för ytterligare ett "vykort". Har nu kikat i en av min älskade kartböcker och hittade Karlsborg som ligger väldigt vackert till, ser jag. Det är så himla roligt att följa resan:-)

  Förfärligt trist att systern inte hade tid med brorsan, trots att ni meddelat ankomst.:-(
  Men det är som någon sa till mig:"Släkten den har man och vännerna dom väljer man". Så sant sååå.

  Tack snälla vän för tipset om One.com som jag även fått av Annette. Tar väl en titt på deras hemsida och ser vad dom erbjuder.
  Skall dock avvakta lite och se hur Telia tänkt sig. Man har ju ingen lust att betala till Telia och sedan till någon annan för att få ha sin hemsida. Någon måtta får det väl vara på girigheten.

  Hallongrottor...det var inte i går jag smakade sådana. Nu blev jag riktigt gottesugen:-)
  Men medge att det smakar alltid lite extra gott när man är "på turné" som ni är nu.

  Bugga är ju urkul och hör "Rondo" och 60-talet till där jag nästan bodde, som mamma ansåg i alla fall:-))
  Hoppas att ni får svänga era lurviga på dansbanan.

  Vi har haft åska i dag och piskande störtregn så inte en blomma i sikte i balkonglådan. Rena rama förödelsen:-( Och nu väntar ev. översvämningar om vädret inte börjar uppföra sig som vi vill!
  Solen lyser med sin frånvaro m.a.o.
  Jag önskar er båda en fortsatt trevlig resa!
  Kramisar, Agneta

  SvaraRadera
 4. Hej Berit!
  Tack för ditt inlägg i min blogg. Alltid kul att läsa, men nu va det ett tag sen jag va inne och kollade om någon skrivit. Jag själv har inte uppdaterat på ett tag, haft gäster.
  Hoppas ni tog er en bugg på dansbanan, för bugga är ju hur kul som helst.
  Skönt för Hugo att det blev lite svalare förstår jag. När vi hade Tessie, så tog alltid Arne med henne in till Grebbestad på morgonen. Hennes morgonpromenad. Vissa dagar va det varmt även på morgonen, då la hon sig med magen ner i en bäck på vägen. Och husse hade svårt att få henne därifrån kan jag säga.
  Ja det va tider det, nu har hon varit borta i många år, men jag ser och hör henne ibland ändå, men det är en annan historia. Och den har jag för mig att jag berättat för dig.
  Ha en fortsatt trevlig sommar. Så hörs vi.
  Varma kramizar från Evlin

  SvaraRadera
 5. Hej Berit!:)

  Vad kul att du var med i min tävling om ett shampoo från Aussie!
  Klockan 23.oo ikväll Söndag kommer vinnaren finnas på min blogg! Check it out! Det kanske blir du!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej på er!
  Vilken härlig resa ni verkar ha haft! För våran del blir det att stanna hemma, renovera-renovera är den huvudsakliga sysslesättningen nu för tiden. Jättekul, men det går inte fort.. ;)
  Apropå regn - idag har jag faktiskt lyckats få tvätten torr på tvättvindan - igår var det som att stå i en dusch om man öppnade dörren!! Hoppas det bir lite bättre snart, inte ens hundarna vill gå ut, haha!

  *kramar* till er alla

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!