måndag 27 juli 2009

ÖsterlenYstads stadskärna
Jag vill också ha en bit bulle husse!


Flickorna på Skäret kaffestuga


Ja, nu är vi iväg igen och det blev Österlen och Skånekusten denna gång. Alltid lika härligt att komma hit och vi har våra smultronställen här. Första campingen blev Torekov där vi varit massor med gånger.

Sen fortsatte vi till Mölle som också är så underbart med sin vackra natur och Krapperups Slott.Naturligtvis var inte kameran med när vi besökte slottet:-)), som vanligt.

Just nu är vi i Simrishamn där vi inte stannat till förut och det är en underbar liten stad med massor av sevärdheter. På vägen hit stannade vi till i Ystad och vandrade runt lite.

Vädret är helt underbart ikväll med sol och ganska så varmt. Lite regn på morgonen i Mölle, men sen klarnade det upp under vägen. Vi har grillat falukorv, ja det är faktiskt jättegott och så hallomuiost också, prova det verkligen en delikatess, jag lovar:-). Lite grönsaker till och potatis så blir det en härlig måltid.

Golf har vi inte kommit igång med ännu, kanske i morgon eller i övermorgon:-). Vi skall vidare till Kivik och där finns en fin golfbana.

4 kommentarer:

 1. Hej Berit!
  Härligt att få se så fina bilder på platser som ni besökt.
  Hoppas att Hugo inte fick för stor bullbit :-)
  han sitter ju så fint å väntar vid husses ben.Annat är det med Roffe, han vill gärna stå på bakbenen med nosen på bordskanten, tror att han är dåligt uppfostrad :-)
  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kram Annkila

  SvaraRadera
 2. Oj då, så mycket ni hinner med att se. Verkligen kul att få hänga med på ytterligare en tur i vårt vackra land.
  Flickorna Lundgren på Skäret har jag besökt många ggr. och känner ända hit doften av kaffe och allt gott kaffebröd dom har...mums! Ett vaniljhjärta skulle sitta fint nu!
  Ha en fortsatt trevlig resa!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Bara jag som tittar in och ser hur ni har det. Vilka härliga bilder du visar. Tackar. Ni verkar ha det alldeles underbart.
  Jag jobbar natt och har blivit väckt nu så det är knappt lönt att somna om.
  Må så gott.
  Kram, Anita

  SvaraRadera
 4. Så kul.Till Mölle har jag varit för många år sedan.
  Jättevacker plats och jag minns skylten till kaffestugan men vi gick aldrig in där.
  Måste testa ost till korven, det låter gott

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!