fredag 3 juli 2009

Veckan som gick var tubulent och orolig. Lennart fick åka till akuten då febern fortfarande inte gick ner med penicillinen. Massor med prover och sänkan var fortfarande hög. Vi hade turen att träffa en underbar medicinläkare som verkligen tog tag i Lennart. Alla prover som kunde tas togs och vi skulle komma tillbaks på Torsdagen.

Vi var där igår och allt verkade ha gått nedåt, sänkan var bättre och inga otäcka saker i blodet visades. Läkaren hade verkligen gjort precis allt hon skulle göra och vi är så otroligt tacksamma för att det fungerar så här bra med sjukvården hos oss.

Nu är febern borta och Lennart är mycket bättre även om sänkan inte är riktigt som den ska, men som läkaren sa, det tar sin tid.

Nu känner jag mig mycket lugnare och allt verkar återgå till det normala och då är jag så glad och nöjd.

Värmen har väl inte gjort det så mycket bättre kanske när man har feber. Jag ser faktiskt framemot lite svalare väder:-)), hur kluven är man egentligen.

7 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!

  Så skönt att höra att Lennart mår bättre nu, jag har varit riktigt orolig och hållit ögonen på om du skulle uppdatera bloggen något. Nu ska det ju bli lite svalare väder, så då kanske han kommer att må ännu bättre.

  Här har åskan mullrat till och från hela eftermiddagen och kvällen, men bara på avstånd och något regn har det inte blivit. Jag hoppas att det blir lite svalare väder nu. Själv gillar jag värmen, men Åke tycker att det är jobbigt och mår inte alls bra när det blir så här varmt flera dagar i rad.

  Jag önskar er en fin helg och god bättring till Lennart! Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Stackars Lennart! Inte roligt att vara såpass sjuk i denna värme!
  Skönt i alla fall att han verkar bli bättre och att ni hittat en bra läkare.
  Kram till er alla!
  Marianne Z

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Vad roligt att höra att din make är på bättringsvägen. Visst blir man orolig när febern inte vill släppa. Skönt ni fick tag på en bra läkare.Det kan minsann vara svårt med alla indragningar och besparingar i dagens sjukvården. Nu ska det ju bli svalare väderlek och det hjälper nog till med tillfrisknandet.
  Goa hälsnignar till er båda.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 4. Men så bra att proverna var ok. Ja när det gäller väder så har vi fått ordentligt kallt nu, fy så jag fryser

  SvaraRadera
 5. Hej farmor!
  nemen har farfar varit så sjuk :( va skönt att han är bättre nu iaf :) du får hälsa han från mig! ha det så bra :)
  kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Usch då, behöva ha feber på sommaren. Tur det blev bra till slut.
  Äntligen har vi haft åska och regn. Inga mängder, utan alldeles lagom, så växterna fick lite rotblöta. Så härlig luften blev efter det. Nu ikväll känns det betydligt kyligare, och det är inte lika skönt =), men de har lovat mera värme, så det är väl bara att vänta.
  Ha det got
  Kram
  Leila

  SvaraRadera
 7. Hej syrran!
  Det är skönt att höra att allt går på rätt väg med Lennart.
  Om du får regn så skicka ner lite till oss i Skåne, för här är så torrt, så torrt!
  Kram fr syster Yster

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!