torsdag 9 juli 2009Nästan en hel dag med regn, det var längesen sist:-). Ganska så skönt att få lite vettigt gjort och vi har varit på Ikea idag och tittat på kök. Funderar på att byta vårt kök till hösten och då får man ju börja titta och fundera på vad man egentligen vill ha:-). Vi har ek nu och jag vill ha ljusmålat kök nu. Lite vanilj eller gråvitt vi får se vad det blir. Ett pysslande när man skall köpa på Ikea, då man får ha alla mått iordning.

Lennart är nu helt ok efter febern och känner sig pigg igen. Skönt!!!! Skall bara kolla att sänkan gått ner efter några veckor.

Jag har tvättat och strukit också, vi skall till Öland på Lördag är det tänkt. Ekerums Camping har vi bokat och William och hans mamma och pappa skall också med med sitt tält. Vi i husbil och så det lilla tältet intill, det är perfekt. Jag önskar goa dagar med sol, inte för varmt. Öland är ett av våra favoritställen och vi har varit där många gånger och kommer alltid tillbaka.

Har ju med min bärbara, men vet inte hur det blir med bloggandet. Kanske blir det några rader om jag har tid:-) vilket jag misstänker att det blir ont om:-). Skadar inte med lite paus i bloggandet på sommaren.

Ha det så gott alla mina nätvänner!

4 kommentarer:

 1. Men så spännande att få planera ett nytt kök. Vårt är 35 år gammalt så det börjar minsann bli dags att göra något åt det också.

  Och så skönt att Lennart är helt återställd. Jag hoppas att ni får det riktigt treligt på Öland. Nästa gång får ni väl ändå välja Gotland?

  Kram till dig Berit och hälsa Lennart så mycket! /Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vad spännade med nytt kök. Vi köpte ett kök på Ikea för några år sedan och har man alla mått så brukar man få hjälp att sätta ihop det på datorn och man ser precis hur det komer att bli.Kanonbra tyckte vi och allt blev som vi hade tänkt oss.
  Ha det så härligt på Öland och jag håller tummarna för toppenväder!
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Nytt kök! Låter spännande. Jag vill ha nytt jag med. Men snällt väntar jag på att hyresvärden skall inse att mitt kök rasar och det sker väl inte inom dem närmsta åren misstänker jag.

  Hoppas allt är fint med er?
  Jag mår fortfarande inte alls bra. Har fått medicin men vet inte om den hjälper än. Kvällarna är värst av nån anledning. Då krampar magen nåt fruktansvärt. Men det är väl bara att ge det hela lite mer tid nu annars blir det doktorn igen *suck*
  Önskar dig och familjen en härlig lördagskväll nu Massa kramar Linda

  SvaraRadera
 4. Skönt att Lennart mår bra! Hoppas nu bara att ni får fint väder på Öland för här är ju bedrövligt. Regn, blåst och kallt som attan.
  Nytt kök skulle behövas här också men hyresvärden är pank...hyran gick upp som vanligt varje år, så nu är jag också pank. Ack ja!
  Ha det nu så gott!
  Kramen, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!