onsdag 15 juli 2009

Öland


Sollidens Slott


LådbilslandetHärliga dagar på Öland har vi haft. Tur med vädret också. Vi kom dit på Lördagen på em och då var vi lite lyxiga och gick och åt middag på den lilla restaurangen på campingen. Jättegott och vällagat var det. William åt pannkakor och dom var jättegoda tyckte han:-).

På Söndagen var vi nästan hela dagen på Lådbilslandet där William verkligen fick köra lådbilar hur mycket han ville. Det var lastbilar, glassbilar, ambulanser och truckar, ja allt fanns och det var uppbyggt med riktiga gator och rondeller och så fanns det en polis som höll reda på alla fordon:-). William ville inte gå därifrån alls, men till slut så tog tröttheten överhanden.Jag hade så roligt av att stå och titta på alla dessa härliga små barn som verkligen gick in för att köra rätt och det gjorde dom så bra.

På Måndagen var vi på Borgholms slottsruin och det var väldigt intressant, sen blev det Sollidens Slott där vi njöt av alla vackra rosor och andra blommor, men rosorna var så otroligt fina.

På Tisdagen tog jag och svärdotter Carina en tur in till Borgholm för lite shopping och ja det blev som det blev, jag hittade ju en del som vanligt:-). Byxor i linne och en härlig kofta, båda i en underbar lite ljusbrun färg som jag bara älskar.

Nu har vi åkt på var sitt håll, jag och Lennart mot Stockholm och William och hans föräldrar hem. Så tomt det blev:(.

Vi är just nu i Norrköping och far vidare mot Stockholm imorgon för att hälsa på Lennarts syster och att strosa runt lite i Stockholm bara:-).


5 kommentarer:

 1. Tack för din hälsning Berit och ha nu riktigt trevligt i Stockholm!

  Det är en härligt stad om vädret är någorlunda skapligt och skulle det inte vara det så finns det ju hur mycket som helst att göra ändå.

  Hälsa Lennart så mycket!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hejsan, Berit!

  Tusen tack för "vykortet i min GB" fr. Norrköping:-) Att få kort fr. vänner som är ute och reser är det bästa jag vet, blir så glad sååå!
  Tänk ändå, du är på resande fot i vårt vackra land och så kan du ha kontakt med Nätvänner, teknikens under:-)
  Solliden är en byggnad i min smak. Lite stram och klassisk och så fint med alla vackra "bågade" fönster och valv som kontrast.
  Tänkte på dig i går när jag såg kalaset på TV fr. Öland då Victoria firade sin 32-årsdag och undrade så om du var där och kikade på "överheten";-)

  Lådbilslandet måste varit en dröm för William och han körde väl bilar utan paus tills ögonen ramlade igen:-))

  Tänk ändå så bra vi har det med nära väg till Liseberg för de små som har mycket roligt att välja mellan.

  Skönt att Lennart mår bra, glädjer mig verkligen för då mår även du bra:-)
  Hoppas det blir lite trevlig shopping i Sthlm också och att Rean även har börjat där uppe liksom här, för lite dyrt är där nog annars. Att shoppa loss är urkul:-)
  Ljusbrunt är ursnyggt, klassiskt och klädsamt för de flesta.

  Önskar er båda en riktigt trevlig vistelse i Sthlm!

  Kramen, Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej Berit.
  John är hemma och jag börjar bli normal. Om det är möjligt, alltså;)

  Så duktig du är på att blogga, var du än är, jag som ger upp så fort det är lite motigt.

  Lyckliga William som är liten och får skoja sig med lådbilar, jag hade en passion för sånt en gång i tiden. Som vuxen, alltså, men hade småttingar att skylla på.

  Må så gott, vi hörs.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan Berit.
  Vad skoj att få höra hur ni har det på er semestertripp. Öland är en vacker ö och så en massa kul för William i Lådbilslandet. Kan tänka mig att han gillade alla roliga bilar. Förstår det blev tomt efter honom.

  Nu hoppas jag ni för några riktigt härliga dagar i Stockholm som är en underbart vacker stad och mycket att titta på. Nu är det förståss lite trångt på vissa ställen med turister från när och fjärran men det får man ta.
  Vi är på ön och njuter av det riktigt hyfsade sommarvädret. Nu ska det bli fint i helgen och på lördag ska vi ha några gäster från ön på middag.Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på. Ska kolla på recept på nätet i kväll.
  Ha det gott i Stockholm.

  SvaraRadera
 5. Surfar runt lite och sökte på Öland + blogg och kom hit. Kul det där med mobilt bredband, förstår att Du bloggar på det sättet.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!