torsdag 9 april 2009

Skärtorsdag


Skärtorsdag och äntligen har jag lite tid över till datorarbete. Veckan har varit hektisk med massor av saker att uträtta. Fönstren är fortfarande inte putsade och det får nog bli efter påsk misstänker jag.

Jag har fått en
award av Ingrid och så glad jag blev! Tusen tack Ingrid för den uppmuntran, det värmer så gott! Jag sänder denna award vidare till Mailis, Sylvia och Karin som har fina bloggar med mycket läsvärt.Påskäggen är inhandlade till barnbarnen och påskmaten är är på plats. Vi åker till Sälen på Påskdagen och jag ser framemot den veckan och hoppas på soliga dagar i backen. Jag tar med den bärbara och kanske blir det en och annan rad och några foton därifrån. Jag är ju inte sådär väldigt bra på det där med foto, men man vet ju aldrig:-).

Nu önskar jag er alla Glad Påsk!5 kommentarer:

 1. Jag är inte heller nån mästerfotograf. Men tar mer än gärna kort och delar med mig av vardagen. Men kameran är så dålig i min mening att det är trits att ens ta kort. Men tar en del på barnen i alla fall :)

  Låter ur härligt att åka iväg till Sälen nu!! Vi blir hemma hela påsken. Men det skall bli skönt för jag är trött och vill bara mysa med familjen.

  Önskar dig en underbar påsk helg nu Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Berit för din Award !
  Den värmde så eftersom jag är nybörjare!
  Kram och Glad påsk på dig!
  Köpings-Mailis från Målarskolan

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Tack så mycket för hälsningen i bloggen. Jag hoppas att ni får en riktigt fin fortsättning på helgen och en riktigt trevlig resa.
  Hälsa Lennart också så mycket från Åke och mig!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hejsan Berit!
  Tack för din fina Award som jag blev så glad och stolt över.Hoppas ni får en härlig vecka i Sälen.
  Ta det försiktigt i backarna.
  Önskar en fortsatt trevlig Påskhelg.
  kram Sylvia.

  SvaraRadera
 5. Kikar in och säger hej. Hoppas du haft en underbar helg. Här har det vart lugnt och skönt med bara ett barn hemma. Och för en gångs skulle stannade vi hemma hela påsken. Och jösses vad skönt det har varit.

  Önskar dig en härlig kväll nu Kram

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!