tisdag 17 mars 2009

Dator som krånglar


Min stationära dator har krånglat på senaste tiden. Kopplar ner från nätet stup i kvarten och idag hade antivirusikonen försvunnit och inte gick det att köra viruskontroll. Bara att ta bort programmet och köra in det igen och sen funkade viruskontrollen och allt verkar vara helt ok, inga virus eller trojaner. Datorn är lite mer än tre år så kanske det börjar bli dags. Jag gillar verkligen denna dator, den har varit perfekt och jag har ingen lust att byta nu. Min datorkille som jag alltid anlitar skall komma på Måndag nästa vecka och se om det är något som går att fixa, hoppas det. Jag har ju min bärbara och så är jag noga med att lägga över på en extern hårddisk som väl är om det händer något.

Idag var vi på hundpromenad i Gunnebo och det var inte alls så skönt som det såg ut inifrån. Riktigt blåsigt och kallt var det, men ändå skönt att kunna ha lite tunnare skor och inte kängor som jag haft hela vintern.

Ikväll blir det Mästarnas Möte för sista gången och jag har verkligen gillat det programmet. Vem blir det tro? Malin, Erika eller Per? Jag tror faktiskt Per, men man vet aldrig, det beror på vilken typ av tävlingar det blir.

Imorgon full fart när lille William kommer, blir nog Slottskogen om vädret är soligt. Vill gärna se det ombyggda fågelhuset och William älskar det här med djuren.

2 kommentarer:

 1. Hej Berit.
  Ja idag har det blåst rejält men skönt ändå, det tycker jag allt.
  Har inte kommit på hur vi ska göra med bredbandet ännu, håller på och tjatar med BBB, bara att vänta och se. Men det löser sig.
  Må så gott.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej och god dag.

  Ja dataproblem är inget roligt alls.
  Fixade det sig med din dator?
  Skriv svar i min gästbok på min hemsida.
  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  Du kan läsa mina dagböcker om mina egna datorproblem. Hoppas på svar.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!