måndag 30 mars 2009Tre i veckan Vecka 14

1. Nämn en sak du gör varje dag.
2. Nämn två saker som får dig att må bra.
3. Nämn tre saker som påminner om din barndom.

Svar:
1. Startar min dator:-).
2. Träffa barn och barnbarn samt umgås med min man.
3. Dajm, Kittyböckerna, trasmattor.

Ja, det här var veckans svar och det är alltid svårt att svara kort och inte bli för långrandig.

Idag blir det mycket dator för mig, har påbörjat avslutande lektioner i LDBExtra och det var en hel del lektioner, sju st i den första delen och sen kommer resten. Jag älskar ju att hålla på med PSP, så det är inget betungande egentligen, men påsken närmar sig och vi skall till Sälen igen och då vill jag gärna vara klar.

Hoppas ju på att snön ligger kvar i Sälen när vi kommer på Påskdagen. Vi vill gärna åka lite utför till i år och så att solen skiner också, det vore ju en extra bonus.

Igår var det kalas hos sonen Magnus, hans sambo Carina samt lille William. Det blev lite hopslagning av kalas eftersom det blir flytt snart för familjen till eget hus. Spännande och vi ser framemot det pga att det blir närmare oss och det är skönt när vi hämtar och lämnar William. Nu har vi att välja på två onda ting, Tingstadstunneln och Älvsborgsbron, två ställen där det ofta blir köer och trafikkaos.

Lennart är ute och klipper häcken och Hugo är med och hjälper till:-). Det verkar vara lite kallt och blåsigt så jag håller mig inne.
Jag skall göra en liten laxfärsbiff till mig själv idag och Lennart får kålpudding till middag, bara att plocka från frysen. Laxfärsbiffen älskar jag och den är världens enklaste att göra. Bara att dela laxfilen i bitar, lite citronpeppar och salt och så lite dijonsenap och gul lök. Köra i mixer och forma till biff och steka. Så jättegott är det och jag brukar ha antingen lite bulgurris till och en grönsak. En dressing på creme fraiche är inte så dumt till:-).

Nej, nu får jag öppna PSP igen och fortsätta.

4 kommentarer:

 1. Hejsan Berit!
  Här är också kyligt och blåsigt och inte alls lockande till några uteaktiviteter. Vi har varit i Visby och där sken solen så fint, men när vi kom hem var det lika mulet som när vi åkte.

  Jag ska också fixa till någonting på lax till middagen. Jag fick lite gravlax över igårkväll och den tänker jag göra en fisksufflé av. Det tycker vi är jättegott med skirat smör och pressat potatis till.

  Ha det gott och hälsa Lennart!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med barn och barnbarn.

  SvaraRadera
 3. Hej Berit.
  Ja du, dajmtårta, det har jag bara ätit en gång, den var färdigköpt men ack så god. Fast Richard gillade den inte så det har inte blivit någon mer. Men en och annan dajm slinker allt ner då och då.

  Må så gott, vi hörs.
  Kram,
  Annette

  SvaraRadera
 4. Låter bra att du får lite närmare väg till barnbarnet.
  Usch för tunneln säger jag bara. Hör på radion dagligen att det jämt är olyckor där, ingen höjdare alltså.
  Laxfärsbiffen låter riktigt god och enkelt också.
  Ha det gott
  Kram, Agneta

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!