måndag 16 mars 2009

Lite seg Måndag
Viktigt Tema Vecka 12


1.Vilken sak kan du inte vara utan?
2.Varför är just den saken så viktig?
3.Kan du tänka dig att byta ut den saken?

Mina svar:
1. Jag tror det är min dator. Utan den blir jag lite ställd och massor av saker funkar inte i min vardag.

2.Jag använder ju den till så mycket. Letar efter saker som jag vill veta mer om, umgås med vänner på nätet, går kurser i PSP,betalar räkningar, ja det är mycket som jag använder datorn till.Jag har just nu lite strul med uppkopplingen och då märker jag hur beroende jag är av denna manick:-).

3. Jadå, det kan jag och det gör jag ju med några års intervall. Min stationära börjar bli lite ringrostig och jag misstänker att det snart börjar bli dags.Lite segt var det när jag vaknade idag, lite halsont och tung i huvudet. Hoppas på att det inte blir något av det.

Vilken ljuvlig vårdag det var igår. Långpromenad med Hugo som är riktigt yster och pigg nu när det börjar våras. Sen har han börjat med att varje morgon sitta bredvid matte i soffan och titta dyrkande på henne när hon äter sin havregrynsgröt. Jag sitter alltid i vardagsrummet och äter frukost och tittar samtidigt på nyheterna på TV. Han äter gröten med ögonen och sen när jag är klar skall det klappas och gosas. Lite jobbigt tycker matte som har ganska så lång startsträcka på morgonen.

Har varit en sväng på Frölunda Torg nu på fm för att inhandla lite småsaker, bl.a. vit tråd vilket jag var nära att glömma när jag var där, tittade på andra saker :-). Sandra näst äldsta barnbarnet kommer i em och vi skall sy köksgardiner till henne.

Jag tyckte nog att rätt låt vann Melodifestivalen, men jag gillade också Snälla, snälla väldigt mycket. Härligt med två så bra låtar i topp. Jag följer inte alla deltävlingar så noga, men tycker ändå att årets låtar höll bra klass.
5 kommentarer:

 1. Hej Berit
  Vad roligt att du vill vara med (kram)
  Jag skulle nog egentligen inte heller klara mig utan datorn.

  Ha det så gott, kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hejsan Berit!
  Det hade jag ju nästan glömt idag - Tre i veckan menar jag. Jag fick ju så mycket annat att tänka på!
  Datorn, den har man ju blivit bortskämd med. Just för en stund sedan var jag inne på Hitta.se och letade fram en adress och skrev ut en karta för att vi skulle hitta. Tänk vad det är smidigt.
  På onsdag ska vi med pensionärsföreningen på ett besök på Riksutställningar och Riksantikvarieämbetet. Det ska bli riktigt intressant.
  Ha det gott Berit!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag skulle också välja som du ....svårt att vara utan datorn när man en gång fastnat för den.Jag har kollat in Hugo på bilden, ser ut att vara en jättgo vovve.
  Gillade låten "La voix" och även "Snälla Snälla".
  Roligt när folkets val går hem.
  Jag har lagt in en länk till dig!
  ha det gott.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 4. Inne och kikar på dina svar till tre iveckan.
  Även jag svarade datorn. Det är bara så att min vardag inte funkar utan den helt enkelt.

  Hoppas du haft en fin dag //Linda

  SvaraRadera
 5. Hej igen.

  Jo, en datamaskin är viktig om den används på rätt sätt. Jag har också mycket, mycket stora problem med internetuppkopplingen, så jag vet hur det är när det strular med datamaskiner och så.

  Hör av dig och passar på att lycka till i framtiden.

  Här har du med webbadress
  http://hem.passagen.se/yamahatjej/


  Hälsningar från lilla mig.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!