tisdag 10 mars 2009

Vilken härlig promenad det blev idag med Hugo. Från regn och blåst igår till lite sol emellanåt och ingen vind idag. Hugo är just nu väldigt yster, undrar just om han fått vårkänslor. Det luktas på allt, precis allt och så full fart framåt till nästa ställe att lukta på. Idag blev det Gunnebo och dit åker vi ofta för promenader. Fina promenadstigar och så går man förbi slottet efter halva vägen. Känner att konditionen börjar komma igen efter mina båda magsjukor.

Imorgon är det lille William igen och då skall vi på besök hos veterinären med Hugo. Han skall få ett fyraveckorsintyg för resa till Danmark. Vi skall åka till Ribe ett par dagar nästa vecka med husbilen och Hugo har ju hundpass så det är inga problem. Det blir första utflykten med husbilen för i år.

Nu börjar surdegen ta fart. Imorgon skall jag baka ut två limpor och så skall jag frysa in resten av surdegen. Sen kan man plocka fram en portion till nästa bak. Låter ju väldigt praktiskt och bra och jag hoppas det funkar. Jag använder dinkelmjöl jättemycket numera. Brödet blir gott och förhoppningsvis lite nyttigare. Jag har även gjort ugnspannkaka med dinkel och det fungerar jättebra.

Ikväll blir det Mästarnas Mästare, ett program som vi verkligen gillar. Spännande att se vem som åker ut ikväll. Jag börjar tro att det blir Malin Moström som vinner det hela, men vem vet?

3 kommentarer:

 1. Hej! Bara en liten hälsning och test, om jag kan få min kommentar godkänd. Jag blev inte det förra gången. LOL
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Berit.
  Nu kan du tro att jag är nyfiken på brödet, du måste berätta hur det blev.
  Må så gott, ser ut att bli fint väder idag också.
  Kram,
  Annette

  SvaraRadera
 3. Hejsan.

  Så otroligt vacker fågel du har skapat, ritat.
  hur gjorde du deni något bildhanteringsprogram.
  Beundrar din talng för att kunna teckna.
  Du är jätteduktig.

  Ha en bra dag.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!