torsdag 19 mars 2009

Här kommer en hälsning från Ribe i Danmark. Vi kom hit på em och vädret är bara så underbart, men det var det hemma också när vi gav oss iväg tidigt i morse. Husbilen tuffade på så bra och det var premiär för i år. Vi kunde se att våren är lite mer på gång här, gräset är grönare och jag såg tussilago utefter vägrenen.

Campingen är toppenfin och vi har ju ganska så gott om plats, inte så många gäster så här års och det är en viss tjusning med det faktiskt. Internetuppkoppling finns det också till en billig peng och vi fick det faktist gratis denna gången. Damen som tog emot oss tyckte det var så roligt att vi berömde campingen. Vi var här förra året i Juli.Imorgon kväll är det middag för alla som vill till en billig peng, tror det var ca 30:- danska kronor och då ingick öl och vin. Vi äter nog för oss själva tror jag, danskan kan ju bli lite jobbig en hel kväll och vi troligtvis är dom enda svenskarna:-).

Hugo har skött sig fint trots att han tycker det är urtråkigt att åka så länge och vara still, men han fick en långpromenad i skogen runt campingen när vi var framme. Imorgon blir det lite längre promenader och jag hoppas på solsken.

Skall ta lite kort tänkte jag från Ribe, får se om jag lyckas med det:-).

4 kommentarer:

 1. Hej syrran! Ha det nu riktigt bra i Ribe, och njut av våren och det danska gemytet.
  Hälsa till övriga familjen!
  Kram fr Karin

  SvaraRadera
 2. Men vad mysigt att åka på en liten semestertripp så här på vårkanten.Det är skönt när det inte är så gott om turister då slipper man stå i kö för allt man vill göra.Ska bli roligt att se dina foton från Ribe.
  Önskar er en riktigt fin helg!
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Så härligt det verkar vara i Ribe. Danskarna är trevliga, men lite jobbiga att umgås med. På vår första utlandsresa åkte vi med Spies och det var nästan bara danskar med. Det var inte lätt att förstå dem alla gånger.
  Ha en riktigt fin helg och ta nu många kort!
  Hälsa Lennart från oss båda! /Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hej igen.
  Vad trevlig blogg om eran Danmarksutflykt.
  Blev det några fotografier från den resan därifrån?
  Ha det så gott.
  Vänliga och kamratliga hälsningar från västkusten.

  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!