söndag 22 mars 2009

Hemma igen från Danmark och husbilen tuffade på så fint, inga problem alls. Dryga 55 mil är det från Ribe och hem, men med en del pauser för Hugo och lite fika så går det bra.

Som ni ser så har Hugo tagit över datan från matte:-). Han tar över mer och mer den lille rackaren. Han är verkligen en både rolig och klok hund och det händer nya saker varje dag nästan. Blir ju två år till sommaren, fattar inte vart dom två åren tagit vägen.

Lovade ju ta lite kort i Ribe och vad blev det av det tror ni? Inget alls, glömde kameran hemma i husbilen när vi gick in till stan. Typiskt mig, jag har aldrig med kameran när jag behöver den, att jag aldrig lär mig. Just i Ribe finns det så många fina saker att ta kort på också, så jag blev ordentligt arg på mig själv när jag upptäckte det.Ni som känner mig vet väl vid detta laget att det är så här jag är med kort:-).

Har städat av huset idag, det börjar ju synas nu allt damm och smutsiga fönster. Inte kul alls att städa tycker jag, men samtidigt så vill jag ha det snyggt omkring mig.

Vill också ha det lite rent när datakillen kommer imorgon. Min stationära har lagt av helt nu och jag använder min bärbara hela tiden. Har säkerhetskopierat allt och det känns ju skönt. Jag tror det kommer att bli ny stationär, den jag har nu är väl ca fyra år och det verkar vara ungefär den tiden som en dator håller. Vi får se, kanske går det att reparera och byta ut delar.
Många har ju bärbar som huvuddator, men jag tycker det är så skönt med en stationär med stort tangentbord och skärm.

Nej, nu skall jag ut i köket och städa kylskåpet, fasligt vad jag är duktig idag:-).

2 kommentarer:

 1. Min dator har rasslat på i 6-7 år nu utan problem men jag väntar att den ska ge upp vilken dag som helst nu.
  Tycker att den har ett ljud som jag inte känner igen
  Tack för ditt besök på min hemsida förresten.

  SvaraRadera
 2. Hej igen.
  Det var synd att du glömde kameran hemma.
  Vad har du för kamera föressten?
  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  Hälsningar från mig.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!