lördag 28 mars 2009Hemma igen efter en härlig dag i stora staden Göteborg. Vi tog bussen in för att shoppa lite småsaker och bara strosa omkring. Maken är ju inte så glad för att jag bara går in i klädaffärer så jag begränsade mig till en butik och det var Masai, dom har helt undebara kläder med ett snitt som jag gillar. Idag blev det inget köp faktiskt, men jag går nog tillbaka utan maken någon dag:-).

Efter att ha gått omkring och tittat och handlat lite så ställde vi kosan till Hotell Sheraton där vi tänkte oss en räkmacka och något att dricka till. Nu visade det sig att hela baren var reserverad och det fanns bara ett fåtal platser kvar. Peoria Jazzband från Göteborg skulle ha konsert kl. 12,00 och vi kunde få ett bord lite längre bort om vi ville. Ok, jag har ju faktiskt varit lite jazzdiggare i unga dagar och det här vore ju jättespännande så vi tog ett bord och beställde in räkmackan och ett glas öl.

Det blev verkligen två härliga timmar med underbar jazzmusik och tänk så bra det kan bli när man inte planerar utan bara hamnar mitt i något. Jag har verkligen fått mitt jazzintresse uppdaterat igen, igår kväll var det i Gokväll där Claes Jansson sjöng två jazzlåtar och jag blev alldeles tagen och så idag denna härliga konsert. Nu kommer jag säkert att lyssna mer på jazzmusik igen, det är något som bara kommit i skymundan under alla år.


Vad tyckte ni om Lets Dance igår? Jag tyckte nog inte att rätt par vann om man ser det dansmässigt, men visst charmen kommer man långt med också. Laila Bagge var ju faktiskt helt suverän och borde kanske vunnit, men egentligen så spelar det ju inte så stor roll.

4 kommentarer:

 1. Bara jag som klantat mig och lyckats skriva i kommentarerna:-)

  SvaraRadera
 2. Så trevligt ni verkar ha haft. Jag måste säga att jag har lite svårt för jazz, särskilt storbandsjazz. Det gör illa i min öron!

  Jag tycker också att Laila rent dansmässigt borde ha vunnit, men hon var ju halvproffs från början. Magnus har ju utvecklats på ett helt fantastiskt sätt, så det var nog rätt man som vann.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hej igen
  Ja, Göteborg är en underbar fin stad.
  Det finns mycket att göra.
  Jag gillar gladjazz och det är en fin musik som jag gillar mycket. Den är speciell.

  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  Må så gott och var rädd om dig.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!