måndag 23 mars 2009
Tre i Veckan Vecka 13

Vårtankar
1.Vad är det bästa med våren?
2.Har du någon speciell vårtradition?
3.Vilken färg förknippar du med våren
?

Mina svar:
1. För mig är det att ljuset återvänder, dagarna blir längre. Att våra grannar börjar titta ut från sina hus:-), på vintern ser vi inte varandra mycket. På våren småpratar vi över häcken.

2.Inte precis, men såklart det är tradition att göra första husbilsturen i slutet av Mars och det har vi ju redan avverkat.

3. Det är gult. Just våren är det gul färg för mig och det är väl Påskhelgen som gör att det är så. Påsk för mig är en sådan där riktig vårhögtid, har alltid gillat den bäst av alla helger.

Ja, det här var mina svar idag och jag hinner inte skriva så mycket mer här för jag har omformaterat min stationära och det är så mycket saker att installera om och så många inställningar på datorn för att få den som jag brukar ha det:-). Gör ett försök ett tag till med den här datorn så får vi se.

5 kommentarer:

 1. Ja visst tänker man på gult likaväl som grönt när det gäller våren. Måste vara för påsken som du säger.

  Kul att läsa din svar. hoppas dagen vart bra?? //Linda

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem från Ribe! hoppas ni haft en skön vecka. Fasen att man inte får se några bilder därifrån men jag vet hur det är. När man bäst behöver kameran finns den aldrig där :-)
  För mig är våren gul och grön.
  Skönt att du kan nöta på datorn ett tag till och slippa utgiften för en ny. Lycka till med installationen som brukar vara ett tråkigt jobb.
  Ha det gott.
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa dina svar Berit! Ännu har jag inte kommit till skott med veckans frågor, men det kommer, det kommer. Lycka till med att få ordning på din dator och hoppas att den kommer att fungera bra.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hej Berit.
  Nu har jag varit lite slö, ifall du undrar vart jag tagit vägen. Eller slö, nej, jag har njutit av vårvädret, det är ju solljuset som är det viktiga, lite kallt kan det gott vara.
  Må så gott, vi hörs.
  Kram,
  Annette

  SvaraRadera
 5. Ja, våren är en underbar tid.
  Det är så otroligt vacker när växter och blommor sricker ut med sina nya löv och så.
  Bokskogarna här i hemma är helt underbara fina gröna, en ljus grön färg är det. Underbart att se efter den långa vintern.

  Hoppas på svar tillbaka på mina kommentarar i din blogg.

  Min hemsidaadress så du hittar mig.

  http://hem.passagen.se/yamahatjej/

  Vi höres.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!